PERNILLE TEISBÆK X ENVIIL

CELINE FELT SLIPPERS

celine
I fatter ikke, hvor desperat jeg søgte disse sko, da for første gang blev lanceret i foråret sidste år. Så desperat, at jeg spurgte en tilfældig på gaden, der lignede en str. 37, om hun ikke ville sælge mig sine. Well, det ville kun ikke. Nu tog jeg mig forleden en spadsertur i mine favoritbutikker i København, heriblandt Storm, hvor jeg fandt endelig dem! De er nemlig en del af den nye sæson også. Det kunne kun være skæbnen, og jeg købte dem.

I’ve been looking for these slippers for quiteeee a while now! When I saw them in a Danish store the other day I quickly decided to finally buy them.

16 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERNILLE TEISBÆK X ENVIIL