A TREND I DIG: WHITE ALL OVER (ON BUDGET)

WAIT, WHAT… ONE MORE CHANEL BOY?

chanel
Jeg lavede sgu lige en ombytter. Eller. Sort of. Da jeg fandt denne underskønne Boy taske fra Chanel på Trendsales i helt perfekte proportioner, besluttede jeg hurtigt, at den skulle være min. Og så var der jo ikke andet for end at sælge min (ellers også meget smukke) Chanel Boy Reverso taske. Selvom det gjorde ondt, er jeg sindssygt glad for min beslutning. En sort taske går man sjældent galt i byen med – og så er jeg ret vild med det quiltede look. Proportionerne på de små Boy tasker er desuden, i følge mig, langt finere end på de større modeller.

I sort of switched bags. Or… When I saw this amazing Boy model from Chanel I quickly decided that I had to have it. So I had to sell my beloved, grey Boy Reverso. But I’m happy I did it. This is so chic – and the proportions are much better I think.

14 comments

 • Julie

  Har du stadig denne? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så lækker! Drømme tasken :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh – jeg er så solgt. Hvor er den fantastisk! Tillykke med den, kære Marie. Den kommer til at klæde dig så godt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak! Det satser jeg også på :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Den er super lækker! Så må vi håbe du vil være glad for den i længere end dine sidste Chanel tasker ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg var skam glad for alle mine tasker, og ville da ønske, at jeg stadigvæk havde dem alle sammen – det tillader min økonomi dog desværre ikke ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er jo SÅ fin, forstår godt din begejstreng! Har altid haft meget respekt for din “taskepolitik” og generelt hvordan du sælger noget, når du køber noget nyt. Det er virkelig smart – og fornuftigt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Så kommer kontoen i hvert ikke i minus! Rart med noget forståelse :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin :-) Den er jo perfekt til kun lige det vigtigste.
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, den er nemlig ganske perfekt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Jeg er forvirret!! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A TREND I DIG: WHITE ALL OVER (ON BUDGET)