A TREND I DIG: WHITE ALL OVER (ON BUDGET)

WAIT, WHAT… ONE MORE CHANEL BOY?

chanel
Jeg lavede sgu lige en ombytter. Eller. Sort of. Da jeg fandt denne underskønne Boy taske fra Chanel på Trendsales i helt perfekte proportioner, besluttede jeg hurtigt, at den skulle være min. Og så var der jo ikke andet for end at sælge min (ellers også meget smukke) Chanel Boy Reverso taske. Selvom det gjorde ondt, er jeg sindssygt glad for min beslutning. En sort taske går man sjældent galt i byen med – og så er jeg ret vild med det quiltede look. Proportionerne på de små Boy tasker er desuden, i følge mig, langt finere end på de større modeller.

I sort of switched bags. Or… When I saw this amazing Boy model from Chanel I quickly decided that I had to have it. So I had to sell my beloved, grey Boy Reverso. But I’m happy I did it. This is so chic – and the proportions are much better I think.

14 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A TREND I DIG: WHITE ALL OVER (ON BUDGET)