POSTCARD FROM CADAQUES

T BY ALEXANDER WANG BASIC T-SHIRTS

tees
AFFILIATE: 1. WHITE || 2. DARK GREY || 3. BLACK || 4. GREY || 5. GREY MELANGE || 6. BLUE

Ingen tvivl om, at Alexander Wangs underlinje T by Alexander Wang leverer de, efter min mening, lækreste basisvarer. Jeg står desperat og mangler flere kortærmede T-shirts i min garderobe (som IKKE er sorte), og er ved at se mig om efter de bedste af slagsen. Både til anvendelse under trøjer, under stroptoppe og kjoler og som overdel i sig selv, tilsat lidt lækre, enkle smykker. Jeg er helt sikker på, at nr. 2 og nr. 5 ryger indkøbskurven, så snart min løn rammer kontoen næste gang. Jeg har efterhånden stor erfaring med basisvarer fra præcis dette brand, og anbefaler, at man vælger sin sædvanlige størrelse – og for guds skyld kun vasker ved 30 grader eller i hånden, så de dyre T-shirts holder farve og facon længst muligt. Alternativt kan de hænges til “udluftning” efter anvendelse i stedet for vask.

Alexander Wang’s subbrand T by Alexander Wang is the best basics on the market in my opinion! I desperately need some short sleeved T-shirts in grey and white, and I defiantly are going to buy number 2 and number 5 next month.

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTCARD FROM CADAQUES