STRAYARRAY SALE - 50-85% OFF

LA LA BERLIN SS15

lalaberlin
PICTURES VIA ELLE GERMANY

La La Berlins SS15 kollektion var en smuk visuel oplevelse fyldt med pastelfarver og prints samt lag på lag i lette, sommerkjole silhuetter parret med mere skarpskårne, mørke suits. Særligt elskede jeg culotterne med slids, det nålestribede- samt sortprintede suit, den sorte kjole med blomsterprint, og ideen om de transparente materialer i lag på lag. Jeg blev også ret forelsket i ideen om at træde mine gamle Converse-sko ned og anvende dem som slippers, ligesom modellerne på catwalken.

The La La Berlin SS15 collection was spot on: Layered transparent materials, dressed, culottes, pastels, suits and beautiful print.

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRAYARRAY SALE - 50-85% OFF