OUTFIT, NEW IN + CHEAPER ALTERNATIVES

I JUST BOUGHT: THE PERFECT PAIR OF JEANS

balmain
Jeg har LÆNGE drømt om at eje et par Balmain jeans, men har ikke fået taget mig sammen grundet prisen. Efter at have foræret Sophus et par i julegave blev min trang til et sådan par ikke mindre – og endelig tog jeg mig sammen og investerede i et par. Jeg er normalt ikke rigtig en jeans-pige, men disse skriger perfektion på så mange niveauer – og desuden bør enhver kvinde eje et godt par jeans. Balmains jeans er underspillet luksusiøse og har de absolut smukkeste detaljer, efter min mening.

I’ve been dreaming of a pair of Balmain jeans for a long time but couldn’t pull myself together to buy a pair because of the heavy price. I finally did it though! Every girl needs a good pair of jeans I guess.

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT, NEW IN + CHEAPER ALTERNATIVES