EXPENSIVE VS CHEAP - SUMMER EDITION

CURRENT WISHLIST

wih
1. STELLA MCCARTNEY || 2. SAKSPOTTS || 3. NEW LOOK (affiliate)

Er det sommer nu? Ha ha. Jeg blev så glad for min grønne Sakspotts pels, at jeg har besluttet, at jeg også må eje en blå. Nederdelen har jeg haft et crush på siden første gang jeg så den (den er fra sidste sæsons Stella Mccartney kollektion – en af de stærkeste kollektioner nogensinde, efter min mening), og disse New Look slippers er et billigt sommer-musthave. Hvad ønsker I jer i øjeblikket?

Is it summer yet? I love my green Sakspotts fur so much that I think I need to buy one more. The skirt is absolutly perfect and the slippers is a summer musthave.

8 comments

 • Ditte

  Købte de hvide slippers i søndags, de er dog ikke ankommet endnu :(, men det nummer 1 på min ønskelisten pt. Er helt sikkert et Cecilie Copenhagen sæt! Er dog i tvivl om hvilken farve der ville være bedst? Har også lige kønt Birkenstock i Arizona modellen i sort.. Tror bare at hvis jeg købte det sort/hvide cecilie Copenhagen, at der så ville blive for kedeligt? .. Det er min tvivl for tiden, og så må jeg jo bare håbe at de snart får fyldt op på lageret igen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg købte først det sort/hvide men syntes slet ikke, de klædte mig, og også at det blev meget kedeligt. Er så glad for mit khaki! Ellers er det babylyserøde faktisk meget sødt. Også det mørkegrå :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lmo

  Jeg syntes Sakspotts pelsene er fantastiske, mén de er jo i onesize, tror du en str 42 ville kunne passe den? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det ved jeg faktisk ikke, du bør i hvert fald nok prøve inden køb :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er nederdelen bare lækker! Jeg kan godt forstår den er på din ønskeliste :-)
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Lækker sakspotts!! Kunne du eventuelt være interesseret i salg af dine læder acne shorts?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, så lækker! Sender dig lige en mail.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EXPENSIVE VS CHEAP - SUMMER EDITION