ON THE RUN AGAIN

BERLIN FASHION WEEK

smækbuksredigeret
AFFILIATE: LA LA BERLIN SHIRT || ASOS DUNGAREES (similar) || HERMÉS SANDALS (similar) || CHANEL BAG

Jeg havde en helt fantastisk skøn tur til Berlin. Min veninde Laura var også i byen disse dage; og heldigvis havde jeg sagtens tid til at hænge lidt ud med hende. Jeg boede på Weinmeister Hotel, hvilket var helt skønt og centralt beliggende, og var priviligeret nok til at blive kørt rundt med privatchauffør. I går aftes så jeg La La Berlins show sammen med Celine og Camille, hvilket igen var en rigtig god oplevelse. I eftermiddags fløj jeg så hjem igen, og nu nyder jeg den danske og en smule fritid sommer med Sophus.

I had a wonderful trip to Berlin! My friend Laura was in town too, and I had time enough to hang with her. Yesterday I saw La La Berlin’s show with Celine and Camille which was amazing. Now I’m back in Copenhagen enjoying the Danish summer.

17 comments

 • Elisabeth

  superlækkert outfit! hvor er Hérmes sandalerne dog gode til mere tunge bukser.
  må jeg spørge dig ad hvor billederne er taget henne? flytter selv til berlin om en uges tid, og mangler et sted til outfitbilleder, der er en smule mere rent og enkelt i udtrykket end hvad byen ellers mest byder på(-;

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det synes jeg virkelig også! Uh, jeg husker desværre ikke stedet – men det var en eller anden baggård :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   helt i orden – jeg går på jagt(-;

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kommenterer aldrig på blogs, men det er jeg nødt til nu. Hvor er det bare mega godt til dig det sæt! Så smuk på næstsidste billede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hold nu op, Marie! Dette outfit er klart et af de allerflotteste, som jeg synes, du har iført dig! :) Du er virkelig smuk og billederne sidder lige i skabet !! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Hold kæft hvor er alt ved dit outfit/look bare helt perfekt. Må straks kopieres fra top til tå! Haha ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker din stil! Så fedt outfit. Er også selv helt vild med overalls :-)
  http://olineama.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Marie! You have outdone yourself! Hvor er du altså fin hér!
  kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor kan den købes, evt link eller er det i butikker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg har lånt den fra La La Berlins showroom, men gætter på den kan købes i butikker. Må dog skuffe og sige, at prisen er hele 6399kr. (den er lavet i håndbroderede blonder og silke). Men smuk er den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • rebecca

  Den slags krave klæder dig HELT VANVITTIGT godt, især i samspil med pandehåret!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON THE RUN AGAIN