FLOWER GIRL

PERFECT JUMPSUIT

jumpsuit
AFFILIATE: ASOS JUMPSUIT || GIVENCHY SANDALS (similar) || CHANEL BAG

Jeg ELSKER buksedragter om sommeren. De er lette at hoppe i – og skal helst sidde løst og have tynde spaghettistropper. Jeg har fundet den absolut perfekte af slagsen som både kan dresses ned – som her, med skødesløst hår og flade sandaler – og op, eventuelt med stiletter og en stram knold. Prisen er heller ej til at klage over. Dragten fåes også i hvid, og kan købes her. Jeg har forresten sat en masse af mine møbler til salg grundet flytning. Alle møbler kan ses på min Facebook-gruppe her. Jeg sælger også mere ud af garderoben her.

I love jumpsuits for summer. Perfect for both a casual and formal use. My new jumpsuit from ASOS is just perfect.

12 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FLOWER GIRL