SUMMER TIME

WHAT IS SHE DOING THESE DAYS

rie
AFFILIATE: ASOS DRESS || ASOS SOCKS || CHANEL SNEAKERS (similar) || CHANEL BAG || CELINE SUNGLASSES (similar)

Ja, hvad laver jeg egentlig i øjeblikket? Tjo, det meste af tiden går med arbejde – både her på bloggen og som PR og marketingskoordinator hos Jane Kønig. Ellers går en stor del af tiden med at øve til musicalen The Bourbon Room, som jeg spiller hovedrollen i, og så prioriterer jeg altid at få set en masse mennesker, jeg holder af.

I fredags var jeg i Stockholm for at skyde billeder til et Redken sponsorindlæg, som I nok skal få at se snarest, og allerede i dag, torsdag, skal jeg ud og rejse igen – denne gang skal jeg spendere to dage i London med PR-bureauet 9PR samt tre andre søde bloggere for at se nærmere på ASOS’ nye Epic Summer kollektion. Lørdag har jeg inviteret mine absolut bedste venner og veninder på picnic i Fælledparken (jeg lover at opdatere derfra både på Instagram og bloggen), og fra søndag morgen til tirsdag morgen tager jeg såmænd til Milano for at besøge min savnede kæreste Sophus, som lige nu er til castings på de kommende modeuger verden over.

Well. Som I nok kan se, har jeg hammertravlt; men jeg har det også fantastisk på alle måder. Jeg håber at verden tilsmiler jeres veje også.

I’m on the run at the moment! Today I’m going to London with 9PR and some other bloggers to take a look at the new ASOS Epic Summer collection. Saturday I’m hosting a picnic for my best friends and monday-thursday I’m in Milan to visit my boyfriend. Busy bee!

16 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER TIME