A HYPE + LONDON DAY 1

NEW IN: MINI CHANEL LE BOY BAG IN GREEN

heyya
Jeg havde en ret herlig dag i går: 1. Først stod jeg op med resten af bloggertøserne på Hotel Ace i øst-London og spiste sen morgenmad. 2. Herefter tog vi til lufthavnen og fløj hjem til Danmark. 3. I lufthavnen nåede jeg lige forbi Hermès, hvor jeg skulle gøre mig et (planlagt) køb (som I nok også skal få at se snart). 4. Jeg købte indisk takeaway i Lyngby på vejen hjem. 5. Der stod en stor buket røde roser foran min dør (tak, skat). 6. Jeg havde modtaget en (længeventet) pakke med følgende indhold i:

Den yndigste lille taske fra Chanel i modellen BOY i velvet green. Og en grøn taske, tænker I så – men ja, jeg har jo besluttet at indføre lidt farver i min garderobe, og denne var rock’n’roll nok til, at jeg gav den et skud. Og så passer den så ganske perfekt til min Sakspotts pels. Størrelsen er mini – og jeg kan næsten ikke vente med at tage den i brug.

I aften står den på endnu mere glæde og kærlighed. Jeg afholder nemlig picnic for mine bedste venner og veninder i samarbejde med Royal Shandy. Det kan vist kun blive godt! Følg eventuelt med i festlighederne på Instagram.

I had the best day yesterday – I came home from London with the lovely blogger crew and did a great purchase (that I promise to show you later on(. Afterwards I bought indian takeaway food – and when I came home a big bouquet of red roses from my boyfriend waited for me along with this amazing bag that I ordered some weeks ago. Can’t wait to use it! Tonight is going to be even more awesome – I’m hosting a picnic for all of my best friends. Follow the party on Instagram.

20 comments

 • Den er så smuk!!

  -http://imaginelifeandfashion.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrea

  Åhh, jeg misunder dig så meget! Den der taske altså….
  Syntes det er SÅ fedt at du er begyndt at kaste dig ud i farver. Det giver lige det sidste perfekte touch, og du er jo fantastisk til at kunne style farver smukt sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tusind tak skal du have! Det har krævet en del mod, he he.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er også ret flot og ja, perfekt sammen med pelsen :) Og lyder godt med lidt farver, det er jo så fint til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Sødeste lille chanel! Og den farve kan du helt sikkert også rocke med et sort outfit. Det er faktisk en fed farve, fordi den ikke skriger, men den stadig er lidt noget andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Sikke en lækker taske! Det var da helt vildt. :o
  Laver du snart et indlæg omkring, hvordan din taskesamling nu ser ud? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg har ikke specielt mange tasker, sælger jo for at få råd til nye, desværre, så det er ikke så spændende lige nu, tror jeg. Men senere hen er jeg frisk på et sådan indlæg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin og lækker! Gid den landende i mit klædeskab ;-)

  http://byus2you.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg er også rigtig glad for den allerede <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Så lækker en taske! Glæder mig til at se den i brug! Noget helt andet: jeg vandt et gavekort herinde for noget tid siden til Luisaviaroma (200 euro) men har intet modtaget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg har ellers kontaktet hende, der stod for kontakten, som siger, at hun har sendt dig en mail. Prøv at tjekke dit spamfilter :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Det er tjekket – intet modtaget. Kan du ikke bede dem sende igen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er nok lettest, du selv kontakter hende. Sender dig lige en mail.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Wow, den er smuk! Tillykke med den.
  Vil du afsløre hvor du har fået fingrene i den? Evt i en mail hvis ikke her?
  Mange tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tusind tak! Den er købt hos Vestiaire Collective.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Tak for svar. Du må have en skøn lørdag flotte kvinde

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   I lige måde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A HYPE + LONDON DAY 1