ASOS SALE - AS SEEN ON ME

MY TRENDSALES FAVORITES

TRENDSALES
SPONSORED BY TRENDSALES: 1. STELLA MCCARTNEY || 2. COMME DES GARCONS || 3. CHANEL || 4. HELMUT LANG || 5. CHANEL || 6. BALENCIAGA || 7. STELLA MCCARTNEY

Trendsales er en skattekiste, som jeg elsker at udforske. Man kan finde så mange items til gode priser, at det næsten ikke kan betale sig at handle i butikker, før Trendsales har fået et skud, og jeg vil vove at påstå, at jeg har gjort mig flere køb på dette site gennem tiden, end på nogle andre online shops. Jeg vil over de næste par måneder guide til mine favoritter fra Trendsales, og her er første skud på stammen. Til de af jer, der ikke kender konceptet, kan jeg sige, at Trendsales er en portal for køb og salg af items mellem privatpersoner samt virksomheder, med items i mange forskellige kvaliteter og prisklasser.

Trendsales is my favorite place to shop online. There’s a lot of great deals to make and it is probably the place online I’ve shopped the most through the last couple of years.

 

12 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ASOS SALE - AS SEEN ON ME