WHY DOES EVERYTHING HAVE TO BE BLACK?

GET INSPIRED BY – MARIA LEONHARDT

maria8maria18maria10maria14chanel3maria17maria11maria13maria6maria4maria5maria2maria1aria9

 
Maria Leonhardt
 er 38 år, bor i København K med sin kæreste og tre hunde, designer for RAIINE og studerer på CBS. Hun holder af mørke nuancer, minimalisme og kvalitet. Hun shopper helst i New York og kunne aldrig drømme om at iføre sig palazzobukser:


Hvordan vil du beskrive din stil?
Minimalistisk casual.

Hvad består din “uniform” af? Vinter: læderbukser, tunge støvler og grå V-neck cashmere sweatre. Sommer: Boyfriend jeans, bløde t-shirts, ‘skatersko’ og store solbriller – og så en perfekt sort blazer som fungerer hele året rundt.

Hvor kan du bedst lide af shoppe? New York – det sker bare alt for sjældent!

Hvad er god stil for dig? God stil kan ikke kategoriseres – jeg synes, at det hænger sammen med individualitet. Det er på mange måder et spørgsmål om, at kende sig selv godt og være i stand til at komplementere og fremhæve det personlige på en naturlig måde. God stil bunder i at turde være sig selv og skære det overflødige fra – lige meget om man følger trends eller ej.

Hvor inspireres du, hvad/hvem inspireres du af? Det varierer meget. I travle perioder er det ofte desk research og derfor en blanding af tilfældige indtryk, som inspirerer mig. Men generelt er jeg meget inspireret af destinationer og de unikke indtryk, som følger med. Det handler hele tiden om ligevægt, tror jeg – det minimale skal altid have en undertone af noget ‘levet’, ligesom fx. et par jeans ikke skal være nystrøgne men helst være lidt krøllede i kanterne – og netop dette samspil finder jeg inspiration til i fremmede kulturer.

Hvem er din yndlingsdesigner? Som så mange andre, så synes jeg, at Phoebe Philo gør det godt hos Celiné og Hedi Slimane hos Saint Laurent – meget forskellige, men hver især inspirerende designere, som evner at gøre et look ‘ desireable’.

Hvad ville du aldrig iføre dig og hvorfor? Palazzobukser – jeg synes virkelig ikke, at de klæder mig.

Bedste fashionråd? Find en balance mellem silhouetter (fitted vs. oversize) og en balance mellem afklædt og påklædt – med det sidste mener jeg eksempelvis, at en super kort kjole oftest ser lækrest ud, hvis den balanceres af længere ærmer, eller at en petit stroptop bliver mere classy, hvis den bruges til bukser fremfor shorts.

“Get Inspired By”: Kir LøgstrupSille SørensenMille VintersborgSophus RittoAnn-Sofie KraghSara Samcha, Anne Johannsen. Translate this post into English here.

18 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

WHY DOES EVERYTHING HAVE TO BE BLACK?