WHY DOES EVERYTHING HAVE TO BE BLACK?

GET INSPIRED BY – ANNE JOHANNSEN

anne12 anne1 anne2 anne10 anne3 anne4 anne15 anne13 anne5 anne8 anne11 anne6 nne9 anne7
Den 23-årige designtekonologistuderende Anne Johannsen fra København klæder sig minimalistisk og androgynt. Hun værdsætter gode materialer og kvalitet, og så elsker hun at være iført lange skjortekjoler:


Hvordan vil du beskrive din stil?
Den er nok ret minimalistisk og lidt androgyn, da jeg godt kan lide, at min stil er en kontrast til mit lyse lange hår, som hurtigt kan blive ret piget. For at bringe det pigede ind, har jeg dog altid en masse simple guldsmykker på. Jeg fokuserer meget på kvalitet, hvad enten det er dyre eller billige ting. Jeg er desuden vild med materialer som læder, silke, pyton og uld. Hvad består din “uniform” af? Herrebukser, hvid silkeskjorte og slip-ons/sneakers eller en lang skjortekjole og sandaler. Hvor kan du bedst lide af shoppe? Jeg elsker luksus secondhand, da der her er chance for at finde noget helt specielt ingen andre går rundt i. Ellers handler jeg nok mest på nettet, hvor jeg bruger Polyvore til at sikre mig, at jeg finder mit item det billigste sted. Af fysiske butikker er jeg i København glad for Another Nué, Storm, & Other Stories og Cos. Hvad er god stil for dig? God stil er at turde at skille sig ud! Dette betyder ikke, at man behøver at ligne et cirkus. Jeg har i bund og grund en meget minimalistisk garderobe, derfor sørger jeg eksempelvis altid for at have mindst ét item på, som drager en form for opmærksomhed. Dette kan eventuelt være en bredskygget hat, vilde solbriller eller en voluminøs læderjakke. Derudover er selvtillid det bedste, man kan tage på! Ellers fungerer det ikke! Hvor inspireres du, hvad/hvem inspireres du af? Mit ultimative stilikon er nok Jane Birkin. Hun prøver ikke for meget, og ser altid afslappet men sexet ud. Derudover inspireres jeg meget af lookbooks samt modeserier i magasiner. Jeg er stor fan af Costumes moderedaktør Maiken Winther, hvis modeserier altid fungerer for mig. Hvem er din yndlingsdesigner? En gaderobe med tøj fra Stella Mccartney og Céline og accessories fra Givenchy og Chanel ville passe mig fint. Hvad ville du aldrig iføre dig og hvorfor? Her forleden gik jeg ned af strøget i et sæt bestående af croptop, natbukser og Birkenstocks. Den havde jeg ikke set komme for et par år tilbage. Man skal aldrig sige aldrig. Bedste fashionråd? Gå efter gode kvaliteter uanset prisklasse. Det ser mere lækkert ud og holder i flere år.

“Get Inspired By”: Kir LøgstrupSille SørensenMille VintersborgSophus RittoAnn-Sofie KraghSara Samcha.
Translate this post into English here.

23 comments

 • Mette Marie

  Hvor er det lækre vægur fra? Det er super flot! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Larsen

  Hvilket mærke er rygtasken på billede 4 fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da helt op, hun har godt nok den fineste lejlighed! Vildt lækkert indlæg :)

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Virkelig indspirerende! Ved du hvor metal reolerne og marmor kasserne nederst er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Desværre, men forhåbentligvis der hun kommentarerne her og svarer på et tidspunkt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Reolen er fra Ikea til 69 (!) kr. den udgår vist, så du skal skynde dig, hvis du vil have en (: kasserne er almindelige sorte æsker med selvklæbende marmorfolie på (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hold nu op, jeg er inspireret! Jeg holder simpelthen så meget af disse indlæg. Man kan tydeligt se at indlægget er gennemarbejdet og det er så lækkert at læse med. Det eneste negative er jo, at man får lyst til at købe det hele! Og det holder min SU desværre ikke til. ;-)
  Du ved vel ikke hvor akryl hylden er fra? Har set den andre steder, men har ikke kunne finde ud af hvor den kan købes.
  Og tillykke med 1,5 år med Sofus, i ser strålende ud sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofia

  Ved du tilfældigvis, hvor hendes lækre tøjstativ er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Nu går jeg jo ikke så meget op i mode – så jeg synes, at det ser ud som at Anne J’s stil og din stil ligner hinanden på utrolig mange punkter.. Men jeg tænker, at du nok synes at der er en klar forskel … oder? ;) I så fald må jeg sige, at jeg godt kan forstå, at du præsenterer hende på bloggen. For søren nogle lækre tasker hun har… Ps. Mange gange tillykke med din og Sophus’ halvandensårsdag ! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, vores stil komplimenterer hinanden. Men jeg vil nu ikke mene, at den er magen til min – hvert sit personlige touch, I guess :-D

   Og tusind tak! Sødt af dig at bemærke det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert menneske, fantastisk stil, misundelsesværdig garderobe og flot lejlighed! Kan ikke vente til den pige får oprettet en blog! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHY DOES EVERYTHING HAVE TO BE BLACK?