I DREAM TO WEAR: ROCK N ROLL

A SHORT TRIP TO MILAN

MARIE
VINTAGE DRESS || HERMES SANDALS || CHANEL BAG || CELINE SUNGLASSES

Det var et (alt for) kort visit i Milano, men de 30 grader gav mig alligevel glæde over at bo i et land, der ikke oplever nær så varm en sommer. Det var dog fantastisk rart at få set Sophus lidt, selvom det ikke var meget tid, vi havde sammen. Nu skal der vist også gå lidt tid, før jeg sætter mig ind i en flyvemaskine igen. Jesus. Denne uge er hektisk for mig på alle måder – men jeg bider travlhed i mig og holder humøret oppe.

A way too short trip to Milan – but I’m glad to be home in a clima that fits me better. I’m very busy these days but very happy as well.

2 comments

 • Regine

  Jeg dømte dem ved første øjekast til, være mormor, men de er pæne på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, nogle gange skal man bare se tingene “in action” :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM TO WEAR: ROCK N ROLL