OUI OUI PARIS

VOTE ME AS THE BEST BLOGGER STYLING

blueshirt.
MALENE BIRGER SHIRT || MALENE BIRGER SKIRT || MALENE BIRGER STILETTOS || HOMEMADE BELT || CHANEL BOY BAG
PHOTOS BY STEFFEN CHRISTENSEN

Det er med stor fornøjelse, at jeg afslører et af mine store, nye projekter. Jeg er nemlig nomineret som i ELLE Style Awards Blogger Challenge. Min styling er lavet i samarbejde med Malene Birger, og min idé med stylingen var at skabe et klassisk og sexet outfit, som ville klæde de fleste kvinder. Jeg vil derfor ligge på mine blødende knæ og bede jer om at smutte forbi Facebook-afstemningen for at stemme på min styling som jeres favorit. Det ville betyder alverden for mig. Ved at stemme, deltager du samtidig i konkurrencen om to billetter til ELLE Style Awards showet i midten af maj!

Please vote for me in the ELLE Style Awards Blogger Challenge here.

10 comments

 • Elina

  Hej Marie! Jeg synes det virker rigtig utroværdigt, når du skal have stemmer for et outfit af en designer du ellers ikke køber fra normalt. Hvad tænker du om dette?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg ejer skam flere ting fra Malene Birger. Og så synes jeg absolut ikke at det har noget med troværdighed at gøre. Jeg ville kunne style et outfit fra hvilket som helst af de tre nominerede brands, som passer til min stil, men Malene Birger er dog det brand, der passer bedst til min minimalistiske og klassiske side :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har hermed smidt min stemme i din retning, sødeste Marie :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ej det er da et af dine bedre outfits synes jeg! selvfølgelig har du min stemme, hvor er du altså bare lækker på de billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Der er ikke nogen begrundelse for tøjvalg og designer ved dig, som der er ved de andre piger, når man tjekker ELLEs side? Er det ikke en fejl?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hm, nej, hvor mærkeligt, jeg skriver det lige til elle :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrea

  Doone – Kan man stemme flere gange om dagen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Kun én gang, er jeg bange for! Men hvor er du bare sød <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUI OUI PARIS