RETRO POPULARITY: CALVIN KLEIN

PARIS – DAY THREE AND DAY FOUR

rolle
VINTAGE DRESS || TOGA PULLA BOOTS || CELINE SUNGLASSES || HUMMEL POLO || CHANEL BOY BAG

Tredjedagen i Paris var en søndag, og vi brugte hviledagen på at beskue en smule kunst hos Centre Pompidou, og spise den skønneste middag øverst i bygningen med udsigt over hele Paris på restaurant Le Georges. Mandag, fjerde dag, stod den på shopping (og lækker middag på Cibus). Og hold nu op, hvor fik jeg købt mange skønne ting (jeg nævner i flæng Chanel, Maison Kitsuné, Givenchy og Saint Laurent)! I skal nok få det hele at se i løbet af de næste par dage. Jeg købte bl.a. denne fløjlskjole i en genbrugsbutik (jeg kan dog ikke huske hverken navn eller adresse, desværre), som jeg synes er ret cool.

Generelt set var min tur til Paris så fantastisk, og jeg vil gerne have lov til at takke min skønne kæreste for at have inviteret mig afsted. Jeg elsker Paris! Hvis I har nogle Pariser-tips at dele ligesom jeg i disse tre indlæg har gjort (første, andet) – ville det være cool, hvis I smed disse som kommentarer i dette indlæg. Hvis nogen så er på vej mod den franske storby, kan indlæggene og deres kommentarfelter altså bruges som guides! Merci!

We spend the third day in Paris in Centre Pompidou looking at art and eating a lovely dinner at Le Georges on the roof top – really fantastic! On monday we shopped a lot. Or. At least I did. I look forward to show you what I got later on!

12 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RETRO POPULARITY: CALVIN KLEIN