ELLE STYLE AWARDS BLOGGER CHALLENGE

GET INSPIRED BY – KIR LØGSTRUP

kir7kir6kir4kir10kir2kir1kir5kir8kir15kir9kir11kir14

.
34-årige Kir fra København arbejder som shop-manager og merchandiser hos Maria Black Jewellery. Hendes stil er rå, mystisk og sort – og hendes garderobe oser af asymmetrisk lækkerhed, gode materialer og en usandsynlig mængde sko.

.
Hvordan vil du beskrive din stil? 
Gotisk, avantgárde og meget sort. Med fokus på smukke silhuetter, lækre kvaliteter og rå detaljer. Enkelt og underspillet sexet med mange smykker og høje stiletter, wedges eller rå støvler. Hvad består din “uniform” af? Typisk til hverdag: Sort læderjakke, en sort basic tynd tee, sorte jeans og en af mine ynglings wedges fra Rick O.  Hvor kan du bedst lide af shoppe? I København er det altid &Pagne og Nag, og ellers Luisaviaroma, Paris og NYC. Hvad er god stil for dig? At klæde sig efter sin personlighed, stil og kropstype. At turde at være tro mod sig selv, og ikke lade sig dikterer af modes skiftende tendenser. Det er vigtigt at føle sig godt tilpas, og klæde sig i farver og snit der komplimenter den krop, man har. Hvor inspireres du, hvad/hvem inspireres du af? Mine veninder og venner, folk på gaden og selvfølgelig min ynglingsdesigner. Hvem er din yndlingsdesigner? Rick Owens. Hvad ville du aldrig iføre dig og hvorfor? Stærke farver og farverige prints + mønstre. Det larmer for meget, og jeg føler mig ikke tilpas. Jeg har det meget svært med ballerina sko! De gør intet godt for benene, som bliver både korte og større at se på, og så er de umulige at gå sexet i. Et bedre valg er sneaks og sandaler!  Bedste fashionråd? Gå altid efter kvalitet frem for kvantitet. Spar op til det du virkelig vil have, og undgå billigere kompromis køb – det bliver alligevel aldrig det samme, og ender typisk som et fejl-køb.

17 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELLE STYLE AWARDS BLOGGER CHALLENGE