ALEXANDER WANG X H&M

YOU ARE THE DANCING QUEEN

rollen
CONTAINS AFFILIATE: H&M TREND JEANS (similar here) || ISABEL MARANT KNITTED SWEATER (similar here) || STELLA MCCARTNEY PLATFORM BOOTS (similar here) || CHANEL BOY REVERSO BAG

Der er så meget ABBA over dette outfit! Vidde bukser og plateaustøvler i hel stærk kombination, og jeg elsker det! Jeg havde prøvet disse jeans fra H&Ms Trend-afdeling en del gange, før jeg endelig besluttede at investere i dem, og med en udsalgspris på 100kr. var der heller ikke meget at fortryde. Jeg synes, at cuttet er PERFEKT, og jeg tror også, at de vil være seje at bruge til sommer med hvid, stram bodystocking under og flade sandaler til.

Jeg vil forresten huske jer på, at man kan følge med i min færden på diverse sociale medier. Dette inkluderer BlogLovin, Facebook, Twitter og Instagram. Jeg er fornyligt blevet Twitter-aktiv og er faktisk allerede ret bidt af det. Hvilke medier gør I mest brug af?

This outfit just screams ABBA, and I absolutly love it. I bought these fantastic H&M Trend jeans on sale the other day.

12 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALEXANDER WANG X H&M