WHY SO BUSY, MISSY?

PHOTOS BY THOMAS NIELSEN

thomasnielsen

.
ACNE SUIT AND GARDENIA BOOTS || WON HUNDRED PANTS, STELLA MCCARTNEY SHIRT AND STELLA MCCARTNEY BOOTS
FOTO: THOMAS NIELSEN

For en månedstid siden blev jeg kontaktet af en journalist fra fagbladet Journalisten, der gerne ville lave et interview med mig. Det takkede jeg selvfølgelig hurtigt ja til. I samme forbindelse skulle fotograf Thomas Nielsen følge mig en hel dag og tage billeder af de ting, jeg foretog mig. Interviewet kan I læse her. Den anden person på billederne er min gode veninde Sille, som jeg var sammen med pågældende dag.

A month ago I did an interview to the Danish paper Journalisten – and I was therefore followed around by the photographer Thomas Nielsen who did these amazing pictures of me. I just had to share them – I love the energy and vibe they have.

10 comments

 • Nanna Åkjær

  Rigtig lækre billeder’ Jeg vil super gerne vide hvilken cafe, du arbejde på? den ser hyggelig og afslappet ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Atelier September! Favoritstedet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Total fede billeder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna

  Der er nogle ting og sager jeg ikke forstår.
  Du udtaler, at modemagasinerne skildrer en verden langt fra læsernes, med det rigtige tøj og rigtige spisevaner som jo ikke holder til SU-budgettet.
  Jeg forstår ikke, hvorfor du mener, at du har et godt kort på hånden, da din blog på mange områder ligner modemagasinerne, idet du har en stor kærlighed for god kvalitet og design i høje prisklasser.
  Dette skal ikke forstås som en kritik af dig, for jeg inspireres meget af dig, og forguder din stil og garderobe.
  Jeg kan bare ikke se den store forskel og vil gerne høre, hvad du mener med, at du har et godt kort på hånden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Her referer jeg til min person, ikke min købsadfærd. Jeg vil mene, at jeg, på trods af at købe dyre sager, er nede på jorden, tilgængelig og så forsøger jeg virkelig at være lige så sød, som min mor har lært mig at være det. Min indstilling til hele modebranchen er sundere end de flestes, fordi jeg godt ved, at ægte værdier handler om kærlighed og tryghed, og altså ikke om at kende de rigtige mennesker. Det håber jeg, mine tekster udstråler – ellers har du fået et forkert billede af mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget rockstar-agtige og virkelig fine <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg synes også, de er så rock!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe svane

  Hvis bare man var så smuk! fantastiske billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHY SO BUSY, MISSY?