ABBA PANTS AND FLAT SHOES

NEW STUFF FOR SALE – HURRY UP

proenza

.
Min Proenza Schouler taske i sort ruskind (str. large) er stadigvæk til salg. Tasken kan rumme en Macbook 13″ og er helt perfekt at have med rundt til det meste. Jeg tænkte, at jeg lige ville dele tippet en sidste gang, inden jeg rejser til Paris. Tasken sælges i en hurtig handel for 7500kr. inkl. porto, og jeg kan sågar mødes og handle i dag eller i morgen i området nær København, hvis dette skulle have interesse. Skriv mail til marie_jedig@hotmail.com hvis du skal være taskens nye ejermand!
PROENZA SCHOULER TASKEN ER SOLGT

Jeg har også andre rigtig gode ting til salg: bl.a. en stribet strik fra Peter Jensen, et par Ann Demeulemeester støvler, en Helmut Lang blazer og mange flere ting lige her. Jeg forudser dog, at disse ting ryger ret hurtigt, så I må hellere skynde jer! Der er desuden 14 dages fuld returret samt gratis fragt. So why not buy?

I have a lot of new stuff for sale here – and I’m also selling my suede Proenza Schouler PS1 bag in large for 8000dkkr.

1 comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ABBA PANTS AND FLAT SHOES