YOU ARE THE DANCING QUEEN

MARKBERG X VILDE KANINER – MY RESULT

126 3 4
MARKBERG X VILDE KANINER – buy here

Puha, hvor har jeg været spændt og nervøs for at løfte sløret for min endelige designfortolkning i “The Battle”. I alt er vi fem meget forskellige bloggere, der har fået til opgave at retænke et klassisk taskedesign fra Markberg, som fra i dag af forhandles i butikker rundt omkring i landet (bl.a. hos Illum og Magasin) – se hele forhandlerlisten her, og selvfølgelig online her. Tasken sælges i begrænset oplæg.

Det ser så let og simpelt ud, men det har faktisk været en lang proces med mange beslutninger involveret. Alle små detaljer har skulle være på plads. Hvad angår mit design, har min idé hele tiden været at holde tasken simpel – men at lege med teksturer, og at lade tasken være så brugbar, og anvendelig i alle tænkende situationer, som muligt: Tasken er lavet i to typer kalveskind – calf hair og kalv i krokodille immitation, og så har min taske to remme – en kort rem i calf hair og en længere kæderem. Begge kan klipses af, således at tasken også kan bruges som clutch, hvis dette ønskes. Alle lynlåse har små, diamantformede tassels, ligesom at denne facon går igen ved remmenes hængsler. Metallet er used silver farver, og giver tasken et mere råt look.

Jeg håber overordenligt meget, at I vil tage positivt imod min taske, som koster 1199kr. Husk forresten at dette er en konkurrence – og at den af de fem bloggere, der får flest stemmer, vinder en lækker præmie. Jeg kunne utrolig godt tænke mig at være den heldige vinder, og ville derfor blive enormt glad og beæret, hvis I gad at stemme på mig her. Der kan stemmes indtil d. 11. maj. Endvidere er der en af hver taske på højkant for de, der stemmer – man kan altså vinde den taske, man stemmer på!

I’ve been so nervous and excited to show you my newest design project in collaboration with the Danish accessory brand Markberg. Five bloggers got the task of redesign a classic Markberg piece – and the five bags ended out very differently. My bag is made in two different types of calf; calf hair and immitated crocodile skin. It has two chains – a short and a long chain – both removable. The bag can be bought in different Danish stores and online here. Please remember that this is a compitation and that the blogger who gets the most votes wins some kind of price. Please vote for me here! You see actually able to win the bag you vote for too. Do you like the result of my design?

46 comments

 • Sara

  Hej Marie

  Jeg har forelsket mig i denne smukke taske, men jeg kan simpelthen ikke finde den nogen steder. Mon den stadig kan købes? Kh Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den kan købes hos Markberg.dk <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Marie. Kan tasken bruges som cross over? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kan se bedre detaljebilleder her og læse om The Battle her. Jeg synes det er tydeligt, hvordan de forskellige bloggeres stil kommer […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] meget silke agtig og vil tilføre sødt print til min ellers meget ensfarvede garderobe. Tasken er Maries bud i Markberg battlen og helt klart min favorit af de 5! Både kroko og pony repræsenteret i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor er den bare pisse lækker, Marie! Fantastisk design. Hvad er der sådan cirka plads til indvendigt? Synes det er lidt svært at vurdere rummeligheden :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg kan have pung, mobil, nøgler oh solbriller i :-) Og mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den altså bare lækker! Jeg er vild med mikset mellem de to forskellige teksturer! Det er bare super fedt. Jeg synes virkelig at du har ramt plet og derfor får du jo selvfølgelig min stemme! :) Held og lykke

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tusind tak; det er jeg sååå glad for :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er vildt smuk :) Jeg mangler måske bare se hvordan den ser ud indvendig ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Karina, det har du helt ret i – du kan eventuelt tage forbi en af butikkerne, der fører tasken og se den irl :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally-Marie

  Hvor er den flot! Håber både du og jeg vinder ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit design er for vildt! Jeg er helt væk i tasken og jeg håber, at jeg når at få sparet de 1200,- op inden at de ikke længere kan købes. Jeg har forresten lavet et lille indlæg om The Battle og dit design på min blog, hvis du har lyst til at se det :)

  //Simone.
  http://www.tomgang.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det må du hellere gøre, specielt når den er limited edition <3
   Og hvor er det bare pænt af dig – så fint indlæg – tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER den! Din er uden tvivl den smukkeste. Du har min stemme og jeg håber virkelig, at jeg vinder den. Hvis ikke bliver jeg vist nødt til at købe den – der er ikke bloggerrabat? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hvor er du bare sød! Mange tak – det betyder meget, når det kommer fra dig! Og desværre! Må ikke engang give nogle væk som PR :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Virkelig flot arbejde! :)

  /C
  http://www.secondarysombre.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne- Marie Jensen

  Jeg har lige stemt på dig. Jeg håber, du vinder. Superflot bud på en skøn og meget brugbar taske – til mange formål. Helt klart det bedste bud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du har så meget min stemme, det er simpelthen sådan en smuk taske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fed taske, jeg burde virkelig købe den! JEG ELSKER DEN!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Gør det, gør det! Og TAK <3 Er meget glad for min også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Wow, et lækkert resultat du er kommet frem til! Jeg kan ihvertfald ikke se at der kunne blive en anden vinder en dig! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er jeg så glad for, du synes, tak!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Den er lækker. Øv at man kun kan stemme en gang. Super smuk !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Tasken er super fin – man er ikke i tvivl om, det er dig der har designet den. Allerede da jeg så de fem designs, var jeg overbevist om, netop den taske var dit design. :-)

  Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er jeg så glad for, at du siger – mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæft, hvor er den smuk, Marie! Har selvfølgelig stemt på dig, samt skrevet denne skønhed på ønskelisten ;-) You go girl!

  http://beingblackster.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er voldsom lækker! Den ser virkelig eksklusiv ud, og så er den anvendelig. Kunne godt være, den skulle i indkøbskurven i nærmeste fremtid.. Godt gået Marie! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak skal du have, Frederikke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget smukt design, villa elsie at eje den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • av, av, av – manner, den er flot! Jeg er vild med at der både indgår matte materialer og skinnende materialer; det ser virkelig dejligt og flot og luksus-agtigt ud i mine øjne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg har også gjort mig umage med kvaliteten – jeg synes, det er fantastisk med tasker, der ikke nødvendigvis koster en formue (kontra highend) men som alligevel lugter af luksus! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Madsen

  Virkelig flot arbejde! Den er simpelthen for lækker :-)
  Min stemme er afgivet til dig, håber både du vinder konkurrencen, og håber dælme også jeg vinder din taske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hvor er du sød – tak for de fine ord og for stemmen, krydser fingre på dine vegne ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig lækker. Godt arbejde!
  Ser ud til, den er online på TheBattles side
  http://thebattle.dk/?product=marie-jedig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tusind tak!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og apropos dit design, så har Lisbeth Østergaard din ring på i Klipfiskerne, som bliver genudsendt på TV2 lige nu. Bare lige sådan FYI.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nooo, really!? Tak for set!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YOU ARE THE DANCING QUEEN