YOU ARE THE DANCING QUEEN

MARKBERG X VILDE KANINER – MY RESULT

126 3 4
MARKBERG X VILDE KANINER – buy here

Puha, hvor har jeg været spændt og nervøs for at løfte sløret for min endelige designfortolkning i “The Battle”. I alt er vi fem meget forskellige bloggere, der har fået til opgave at retænke et klassisk taskedesign fra Markberg, som fra i dag af forhandles i butikker rundt omkring i landet (bl.a. hos Illum og Magasin) – se hele forhandlerlisten her, og selvfølgelig online her. Tasken sælges i begrænset oplæg.

Det ser så let og simpelt ud, men det har faktisk været en lang proces med mange beslutninger involveret. Alle små detaljer har skulle være på plads. Hvad angår mit design, har min idé hele tiden været at holde tasken simpel – men at lege med teksturer, og at lade tasken være så brugbar, og anvendelig i alle tænkende situationer, som muligt: Tasken er lavet i to typer kalveskind – calf hair og kalv i krokodille immitation, og så har min taske to remme – en kort rem i calf hair og en længere kæderem. Begge kan klipses af, således at tasken også kan bruges som clutch, hvis dette ønskes. Alle lynlåse har små, diamantformede tassels, ligesom at denne facon går igen ved remmenes hængsler. Metallet er used silver farver, og giver tasken et mere råt look.

Jeg håber overordenligt meget, at I vil tage positivt imod min taske, som koster 1199kr. Husk forresten at dette er en konkurrence – og at den af de fem bloggere, der får flest stemmer, vinder en lækker præmie. Jeg kunne utrolig godt tænke mig at være den heldige vinder, og ville derfor blive enormt glad og beæret, hvis I gad at stemme på mig her. Der kan stemmes indtil d. 11. maj. Endvidere er der en af hver taske på højkant for de, der stemmer – man kan altså vinde den taske, man stemmer på!

I’ve been so nervous and excited to show you my newest design project in collaboration with the Danish accessory brand Markberg. Five bloggers got the task of redesign a classic Markberg piece – and the five bags ended out very differently. My bag is made in two different types of calf; calf hair and immitated crocodile skin. It has two chains – a short and a long chain – both removable. The bag can be bought in different Danish stores and online here. Please remember that this is a compitation and that the blogger who gets the most votes wins some kind of price. Please vote for me here! You see actually able to win the bag you vote for too. Do you like the result of my design?

46 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YOU ARE THE DANCING QUEEN