NAVY BLUE AND MY DAD'S OLD TEE

INSPIRATION OVERLOAD

nspiration

.
I dag drømmer jeg om at iføre mig en kombination af alt, der ses på ovenstående billedcollage. Sort, grå, hvid og navy – striber, læder, bælter i taljen, herreinspirerede bukser, blazerjakker, skuldertasker, rene linjer, skjorter, smykker og rullekravetrøjer. Hvad inspirerer jer i øjeblikket? Jeg har forresten smidt en masse til salg på min facebookgruppe – tjek det ud her.

I made this collage today with things that inspire me at the moment such as black, grey, white and navy – stripes, leather, waistbelts, wide pants, blazers, shoulder bags, clean lines, shirts, jewelry and turtleneck blouses. What do you get inspired by at the moment?

19 comments

 • Må jeg spørge hvordan du har lavet collagen? Den er super flot! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ped

  I love this collection. Thanks for posting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Mega fedt oplæg Marie!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn collage! Lige i øjeblikket er jeg helt vild med lysefarver, denim og blonder :)

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • regitze

  Hej Marie!

  Jeg står i den kæmpe nederen situation, at det meste af mit hår er faldet af pga afblegning og en super dårlig frisør! Dette gør mig selvfølgelig ikke vildt tilfreds da jeg førhen havde meget langt hår. Nu står jeg så og skal have klippet alt det alligevel fuldstændigt ødelagte hår af, og ender på en hårlængde på en 10-15 cm. Derfor kom jeg til at tænke på dig! Du er en enormt stor inspirationskilde for mig, og jeg tænkte derfor om du evt. kunne lave et indlæg, eller noget og pæne korte frisurer til piger. Jeg er fuldstændig lost på hvad jeg skal gøre, men i øjeblikket ligner jeg mest af alt en uldtot på mit hoved, fordi resterne af mit hår er så ødelagt! Jeg håber virkelig at du har lyst til at hjælpe mig! Hilsen Regitze :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Kære Regitze!

   Åh, hvor jeg føler med dig. Jeg lavede PRÆCIS den samme afblegerbrøler og måtte klippe mig total korthåret for et år siden… Måske du kan bladre tilbage i arkiverne her på bloggen og lade dig inspirere af nogle de frisurer, jeg har haft det sidste år, mens mit hår har “groet ud”? Håber på det bedste for dig! Man kan altid slippe det helt tilbage, så føler man næsten, man har en hestehale :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Regitze

   Mange tak, jeg vil gøre et forsøg! Håber at du har en dejlig tirsdag! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange gange i lige måde. Og held og lykke med lokkerne! Jeg ved, hvor surt det er, og hvor meget, du ikke gider høre det – men det gror ud igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker collage og lækre billeder!

  http://byus2you.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Stella Wibe Jedig

  Desværre! Men må bare vente på at den dukker op i en butik :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  sort blonde-lingeri og herreskjorter!! og skulderlangt pjusket hår!! og trætte øjne!! not even kidding

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • //P

  Lækre billeder!
  Tror jeg skal have mig et par store nålestribede bukser!
  Det er så fint!

  aandanimalcity.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er også skønt med sådan et par!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAVY BLUE AND MY DAD'S OLD TEE