GET INSPIRED BY - SOPHUS RITTO

GET INSPIRED BY – EMILIE VINTERSBORG

mille12mille13 mille3 mille5 mille1mille2mille6 mille4 mille8 mille9 mille14 mille15 mille11 mille7.
23-årige lærerstuderende Emilie Vintersborg fra bloggen VendettaVendetta fra København elsker kunst, gode bøger og så har hun en forkærlighed for skateboard, sneakers og mænd med skæg.

Hvordan vil du beskrive din stil? Jeg er ret klassisk, elsker grå og mørke nuancer, men, har dog altid et lille twist på. Min roomie kalder mig street, og det har hun nok meget ret i, selvom jeg tit har rockerstøvler på og denim jakke på. Hvad består din “uniform” af? Vans på mine fusser, jeans og skjorte. Jeg er meget forfalden til skjorter, og elsker dem især, hvis de er lidt store. Jeg synes der er noget rigtig lækkert over helt enkle outfits. Hvor kan du bedst lide af shoppe? Jeg er vild med ACNE, WOOD WOOD og Stig P i København. Meget af mit tøj er fundet i genbrug, og jeg synes det er smadderhyggeligt at gå rundt og finde små skatte. Jeg kan her varmt anbefale Blå Kors på Borgergade. Hvad er god stil for dig? God stil er en sikker stil. En person som hviler i sig selv og ikke lader tøjet tale for sig. Hvor inspireres du, hvad/hvem inspireres du af? Jeg er en Tumblr-kinda gal; her finder jeg rigtig meget inspiration. Folk på gaden og min veninder derudover. Hvem er din yndlingsdesigner? Jeg er ret tosset med Alexander Wang, han er simpel – men altid ekstravagant. Hvad ville du aldrig iføre dig og hvorfor? Nu skal man jo aldrig, sige aldrig. Men! Trenden med bootcut er sjov og jeg kan godt lide ideen om at skabe en anderledes silhuet. Men det bliver aldrig min ting, desværre – mine ben er for korte. Bedste fashionråd? Klæd dig efter dit humør.

This text can be translated into English here.

10 comments

 • Hej Marie!
  Lækkert indlæg! Jeg ville dog lige høre, om hvilket program du bruger til at redigere dine billeder med? :-)

  Charlotte Guldberg
  // beguldberg.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtigt hyggeligt indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie vintersborg

  Hahaha, jeg er så lollet på det første billede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert indlæg, bliv endelig ved med dem!

  http://byus2you.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er helt tosset med disse indlæg. Der er ikke noget som at se/læse om inspirerende kvinder. Godt arbejde :)

  Fonten, du bruger på billederne, er dog meget svær at læse. Især der hvor den står med hvidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg synes faktisk netop, den er letlæselig – det er i hvert fald tanken – prøv evt. at skue op eller ned for lyset på din computer. Den er i hvert fald fin her :-) Men godt du kan lide indlæggene.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

GET INSPIRED BY - SOPHUS RITTO