PHOTOS BY THOMAS NIELSEN

CALVIN KLEIN “ENDLESS” FRAGRANCE GIVEAWAY WINNER

SPONSORED BY CALVIN KLEIN

Tak for alles deltagelse i konkurrencen om at vinde Calvin Kleins nye “Endless Euphoria” parfume. Hvis I er interesseret i at læse indlægget hvori jeg beskriver parfumen, kan dette findes her. Parfumen kan købes her. Der kom rigtig mange kommentarer med gode grunde til at vinde parfumen –  og jeg har udvalgt følgende smukke og enormt rørende besvarelse fra Nadja Eriksen:

“Grunden til at jeg skal vinde, er fordi at det har været et pisse hårdt år for min mor og jeg – og jeg vil vildt gerne kunne give hende en god fødselsdagsgave, når hun fylder år den 9. maj. Jeg skrev en længere forklaring på din søsters blog, men for at gøre det kort, er der på det sidste år kommet så mange dårlige nyheder. Her iblandt: Min mor blev fyret og hendes chef tilbageholdt hendes løn, min farfar døde, jeg dumpede en del eksamener i sommers, en af mine lærere valgte at bruge tid på at fortælle mig at jeg burde droppe ud af universitetet, min argentinske kæreste gennem 3 år fik et brev fra Udlændingestyrelsen om at han ikke længere må opholde sig i Danmark (trods dét, at hans far er dansk), min farmor døde, min mor har det sidste år skulle bruge tid på at skulle i retten, jeg har i denne måned mistet min SU, og har ikke penge til at betale husleje eller mad de sidste 3 måneder – og jeg bor på kollegieværelse. Min mor står altid parat til at hjælpe mig selvom hun selv har en del at kæmpe med og jeg vil sindssygt gerne kunne give hende en fødselsdagsgave hun fortjener, men jeg har ikke engang råd til husleje så lige nu kan jeg ikke give hende det.

Siden jeg deltog i konkurrencen den 6. april er der selvfølgelig kommet endnu dårlige nyheder… Min mor ringede grædende i torsdags med beskeden om at min morfar er blevet indlagt med blodpropper i benene og han kan lige nu ikke gå og blev derfor indlagt på sygehuset. Jeg bor i København og min mor i Nordjylland og vi er bare os to. Vi har seriøst brug for en god nyhed efter alt dette og hvis jeg kan give min mor denne parfume (som i øvrigt er en af hendes yndlings dufte) i fødselsdagsgave ville det virkelig være for fedt! Jeg krydser fingrer.”

The winner of my Calvin Klein “Endless Euphoria” perfume giveaway is Nadja Eriksen! Congratulations to Nadja – and thanks to everybody who left a comment on my giveaway.

3 comments

 • Anna

  Absolut den rigtige vinder.
  Tillykke, Nadia, håber din mor bliver glad for gaven, og I ønskes alt held fremover!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ej, hvor er jeg glad for at hun har vundet! Tillykke! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Augustinus

  Du fortjener det Nadia! (og helt klart også din mor!) Jeg ville have det helt dårligt med at vinde i stedet for jer !
  Ønsker al held og lykke fremover <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PHOTOS BY THOMAS NIELSEN