COOL STILETTOS UNDER 350KR.

BEAUTY SECRETS?

twiggy
SPONSORED BY ORAL-B

Kan I huske mit indlæg omkring skønhedsrutiner? Hvis ikke, kan hukommelsen opfriskes her. Sagen er den, at jeg har besvaret en masse beautyspørgsmål, som er blevet sammensat på fin grafisk vis på hjemmesiden her, hvor jeg, sammen med et par andre, smækrelækre bloggere, giver råd og tips til skønhedsrutiner i løbet af døgnet. I kan bl.a. læse om mine rutiner om morgenen, mine rutiner inden en bytur, og mine tre grundregler indenfor beauty (som blandt andet lyder “lad være med at overplukke dine øjenbryn”, og en lille ting omkring lipgloss-indsmurte læber, som jeg bare ikke fatter). Se mere og læs med her! Har I nogle hemmeligheder, når det kommer til skønhed, som I synes, skal deles?

For my Danish readers only.

11 comments

 • Kirsten

  Hej Marie. Jeg vil så gerne læse alle disse beautyspørgsmål, men jeg kan ikke åbne linket. Eller det vil sige, at når jeg åbner det kommer jeg ind på en side om oral-b (?).. Er det muligt at du kan lægge et link op her?? :-)
  Mange beundrende hilsner (Er stor fan af denne blog!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Kirsten, du skal bare vente! Siden er vildt lang tid om at loade. Det er en side om Oral B, det er nemlig Oral B der har sponsoreret mine beautysvar, hvis det giver mening. Du skal næsten se svarene layoutet på siden, det er sjovest :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er en fantastisk idé, at I er flere, der har samlet og nedskrevet jeres skønhedstip:-)

  Jeg har lille tip som gør huden smuk:
  Jeg har investeret i en lille infra rød sauna, som jeg kan benytte nogle dage i ugen, om vinteren dagligt. Det infra røde lys trænger ind i dybden og er god for gigt og smerter, men den er især god for huden, den renser og genopbygger.
  En sådan sauna kan fås for under 10.000kr. Det er et hit:-)

  De bedste hilsner fra
  Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ikke den største hemmelighed, men et kæmpe smil har alle dage klædt de fleste :) Et stort smil er så smukt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Marie,
  dette spørgsmål er totalt ude af kontekst: kunne du finde på at sælge dine ASOS FEAR Chunky Sandals (de hvide?) – hvis du altså ikke allerede har solgt dem… åh, jeg er blevet helt forelsket i dem, men de er udsolgt i min størrelse, og jeg ved du bruger størrelse 37 (stalky). Skriv endelig på mulle_hansen@live.dk, hvis det skulle blive en realitet! Vil give en herlig pris.
  God mandag aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Haahr

  Honning!! Det er så fantastisk. Har du en bums? Put noget honning på, og lad det sidde natten over. Ar fra akne, tør hud og hudorme hjælper det også på! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Kendte slet ikke det råd! Men tak! Det må prøves.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Marie! Hvilket mærke er din pudder med gule pigmenter? Og hvor kan den evt. købes? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Clinique, kan købes alle Matas butikker, tror jeg :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COOL STILETTOS UNDER 350KR.