CORSAGE, TURTLENECK AND WIDE PANTS

TIME TO TELL YOU ABOUT “THE BATTLE”

Untitled-1
The Battle: Fem udvalgte bloggere med enormt forskelligt stilmæssigt udtryk har fået til opgave at fortolke et klassisk taskedesign fra Markberg, og jeg er en af disse bloggere. Tasken er en klassisk kuverttaske fra Markberg med crossover rem og lynlåsedetaljer (se ovenstående billede, som altså IKKE er mit design). Jeg har været så spændt på at fortælle jer om projektet, og må desværre stadigvæk holde mit endelig resultat skjult for jer. Jeg kan dog fortælle, at jeg er godt tilfreds og enormt stolt. Tasken lanceres d. 14. april, og jeg lover at give jer updates på projektet løbende! Læs mere om projektet her.

I’ve been so excited to tell you about my newest project called “The Battle” in cooperation with the leather and accessories brand Markberg. My task was to design a bag with inspiration from the classic Markberg bag shown on the picture above. I will show you guys my version as soon as possible! Read more about the project here.

11 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CORSAGE, TURTLENECK AND WIDE PANTS