NELLY FAVORITES + PROMOTION CODE

STRIPES UP AND DOWN

marie
WON HUNDRED PANTS // WON HUNDRED TOP (affiliate: on sale here) // CHANEL SNEAKERS // CHANEL BAG

Billeder fra i lørdags, som jeg spenderede i tømmermændstilstand i zoologisk have med min familie efterfulgt af lækker burger på Haché (kan klart anbefales, forresten). Jeg var iført mine stribede Won Hundred bukser, som efterhånden er gået hen og blevet lidt en favorit i garderoben – og matchende top. Ret fint sæt, synes jeg. Jeg er generelt set helt pjattet med sæt i øjeblikket, hvilket I sikkert allerede har bemærket! Forresten, har jeg sat lidt nyt til salg, da jeg skal til Paris lige om lidt, og gerne vil have lidt ekstra lommepenge med. Find min Tictail her!

Outfit pictures from yesterday where I enjoyed a classic family saturday with a tour in the zoo and a lovely burger at Haché. 

15 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY FAVORITES + PROMOTION CODE