STRIPES UP AND DOWN

SNAKE SKIN PRINT SLIPPERS FROM STELLA MCCARTNEY

stellamccartney slippers
Bevismaterialet på Instagram gav god grund til at tro, at det selvfølgelig var de fine Stella Mccartney slippers, jeg forleden havde købt, efter at have lavet en lille gættekonkurrence i dette indlæg. Jeg faldt pladask for skoene, da jeg var inde i butikken forleden dag, og dagen efter rendte jeg så derind igen for at købe dem. Tænketid behøves der ikke altid så meget af. Jeg synes, at detaljen med den “bøjede” hæl er ganske perfekt, og at farven er noget så lækker – og jeg glæder mig til at vandre sommeren rundt i disse. Skoene kan, som sagt, erhverves i Stella Mccartney butikken i København – men kan også købes online, f.eks. her.

I bought this pretty pair of slippers from Stella Mccartney the other day. I think they’re perfect for spring and summer and I love the “flip down” detail on the heel. 

17 comments

 • Wauw – hvor er de lækre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wish. They. Were. Mine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Marie, vil høre om du har et forslag til en flot sort forårsjakke? Jeg elsker virkelig din stil, og er vild med at du er så anderledes, og er så meget din egen. Derfor er jeg sikker på du har en ide, er helt på bar bund.. Elsker virkelig din blog, du er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tusind tak skal du have! Jeg har lavet et par indlæg førhen, du måske kan søge tilbage på :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Såååå, det er med vilje, hælene er “trådt ned”? Sikke en pudsig detalje. Men det giver meget god mening – har selv en grim vane med at træde hælene ned på mine sko, så det er jo bare win hvis det er gjort på forhånd!

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hehe, den kan også puttes op! Men ja, jeg synes, det er en ret sej detalje!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  340€ for et par ballarinaer… bom bom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  340 € for et par ballerinaer.. Bom bom

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor er de smukke!
  Jeg har et spørgsmål der måske ikke er så relevant til dette indlæg – Har du fået klippet dit hår i etager? Eller er det klippet sådan helt “lige over”? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak! Det er jo ved at vokse ud fra en korthårsfrisure, så lige nu er det lidt i etager, men bestemt ikke med min gode vilje!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIPES UP AND DOWN