TWO NEW STELLA MCCARTNEY BUYS

SHITTY WEATHER AND NEW CLOTHES IN ACTION

rolle
STELLA MCCARTNEY PANTS // STELLA MCCARTNEY KNIT // CELINE SHOES // CHANEL BAG

Fuck for et røvdårligt lortevejr, guderne diskede op med i går. Dog skulle I ikke snydes for at se mine to nye beklædningsdele i brug – nemlig bukserne og strikken fra mit indlæg tidligere på dagen. Personligt synes jeg, de fungerer ret godt sammen. Et ret klassisk og nedtonet look, som passede fint til det halvskøre vejr. Forreste så lavede jeg en video tidligere i dag og smed på VILDE KANINERs facebookgruppe – ikke at jeg siger noget banebrydende eller intellektuelt – det var bare et hyggeligt, lille, check in, som jeg tænkte, kunne være i nogens interesse.

The weather here in Denmarks suuucks these days! I just had to show you my new clothes in action anyways.

12 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

TWO NEW STELLA MCCARTNEY BUYS