BIG DECISIONS

GET INSPIRED BY – SARA SAMUCHA

SARA1 sara2
Den 25årige skønhed Sara Samucha studerer Østeuropastudier på KU, er ejer af Lula 2ndhand Luxury i København K, hvor hun også bor, og blogger desuden på Samucha. Hun elsker farven grå og beundrer Charlotte Gainsbourg for sin tidsløse stil.

Hvordan vil du beskrive din stil? Casual, underspillet, nok også lidt sporty, og så elsker jeg farven grå. Hvad består din “uniform” af? Jeans. Støvler, en blød strik. Ofte med en opsigsvækkende jakke. Hvor kan du bedst lide af shoppe? I Lula! Haha, men ellers er jeg glad for Another Nue, Lubarol, Heartmade – og på nettet er mytheresa altid et hit. Hvad er god stil for dig? For mig er god stil ikke at være slave af tendenser. At klæde sig efter sin figur og sine fortrin, og at føle sig tilpas i det man har på. Ellers kan det være ligemeget. Hvor inspireres du, hvad/hvem inspireres du af? Ofte er det meget folk på gaden, på Instagram og på diverse blogs. F.eks altamiranyc. Jeg synes Charlotte Gainsbourg gør det godt, fordi hun er så tidløs i sin stil. Caroline Brasch ser evigt cool og skødeløs ud og er altid spændende at betragte. Hvem er din yndlingsdesigner? Uha, den er svær. Af danske designere synes jeg at Julie Fagerholt gør et fremragende stykke arbejde. Det samme gælder for Nue Notes egen linje. Ellers hælder jeg mest til franske mærker som Maje, Isabel Marant, Surface 2 air, Chanel og The Kooples. Og så selvfølgelig Acne. Hvad ville du aldrig iføre dig – og hvorfor? Pencilskirst. Det er jeg bare ikke høj nok til. Bedste fashionråd? Det er en kliche men vær tro mod din stil. Og føl dig tilpas i det du har på.

Click here to translate this post into English.

44 comments

 • […] mig, har flair for at tage smukke billeder med et lækkert kamera. I kan tjekke indlægget ud her  og jeg lover jer æstetik på et højt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simone

  Fint indlæg. Ved du tilfældigvis hvor hendes finde bog reol er fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et fint og gennemført indlæg – meget inspirerende og flot arbejde!

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Virkelig fint indlæg Marie !! Er meget inspireret ! Hvor er det nogle fede billeder du har skudt, er det virkelig dig selv der har taget dem? Sådan !!! Hvis jeg skal komme meget noget konstruktiv kritik, så er det at du har nogle småfejl i teksten, hvilket er lidt ærgerligt når indlægget er så fint!! Håber det er okay jeg siger det – det er kun for at være sød – måske fik du ikke læst det igennem et par gange!
  God weekend !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det må jeg lige få kigget på. Og tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg tror ikke at jeg har fået kommenteret herinden før, men jeg har længe læst med, og måtte bare lige give dig et lille klap på skulderen for et super godt og inspirerende indlæg. Så giver det pludselig mere mening, at du gerne vil fokusere fuldt ud på bloggen, når du laver sådanne indlæg! Mere fra samme skuffe og keep up the good work.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg føler ikke, at jeg har smidt en kommentar meget længe, men dette indlæg fortjener simpelthen en. Hvor er det flot og gennemarbejdet. Billederne er super smukke (meget Cover-inspireret, og generelt magasiner, men jeg kan godt lide det!) :-) Det er simpelthen så godt, Marie. Klap dig selv på skulderen, det har du fandme fortjent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Wow Marie! Seriøst inspirerende indlæg af særdeles høj kvalitet. Jeg må sige, at dette har været et af de bedste indlæg, som du har lavet til dags dato (udover dine altid smukke outfit-billeder selfølgelig). TAK for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Weronika

  Marie, altså! Du er nok den mest kreative (og bedste, doh) blogger i Danmark!
  Din blog har længe været ligesom et modeblad for mig, og nu, kommer du med et indlæg som dette. Så fint, så stilefuldt og SÅ meget bedre end noget fra Cover. Du burde have dit eget modemagasin!
  Jeg er sikker på at du har brugt meget tid og energi på dette, og hvor skal du bare have ros og min taknemlighed for det. !!!

  Hilsen W

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Åååååååh hvor er denne her kommentar bare lige, hvad jeg havde brug for – tusind, tusind mange tak skal du altså have!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Marie
  Jeg kommenterer normalt aldrig, men jeg synes du fortjener en kommentar med på vejen i dag. VIRKELIG et godt indlæg. Det hjælper selvfølgelig at hun ser vildt smuk og cool ud, men det er nogle rigtig, rigtig flotte billeder og et fedt koncept. Jeg håber du bliver ved med nye og spændende kvinder :) Kærligst Charlotte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er jeg så superglad for, at du synes! Mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane Sofie

  Hey søde Marie. Saras Nike sneaks er de flotteste jeg længe har set. Ved du hvilken model de er?
  Klem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hold da helt kaje nogle lækre billeder, Marie! Hvor er indlægget gennemarbejdet – både visuelt og tekstuelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er jeg superglad for, at du synes – mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du tager fantastiske billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En smuk kvinde, i et smukt hjem med de smukkeste ting. Hendes klaver er fabelagtigt!

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Super lækkert indlæg Marie, og STORT tillykke med titlen som fuldtidsblogger – det skal nok blive helt eminent! Tror helt bestemt også det er det rigtige valg – en uddannelse er en god ting at falde tilbage på, men synes derimod også det er en ærgerlig tanke at man engang skal falde tilbage. I hvert fald, noget jeg ikke tror du behøver.

  – Og så lige et spørgsmål – er det bare på min computer at billederne er grynede, eller er det grundet lyset? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hvis du har retinaskærm, så vil alle billederne her på bloggen være grynede – for wordpress tager ikke HQ billeder, desværre.
   Og mange tak for de søde ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ovenud lækkert indlæg, og mindst ligeså lækker kvinde!
  Det er en stor fornøjelse at læse et indlæg, hvor det er så tydligt at der er brugt tid på det og kælet for detaljerne! Ikke at din blog ikke er gennemarbejdet normalt, for du nok den blogger jeg læser med hos, som har de mest gennemarbejdede indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tusind tak skal du have, Mathilde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et super fedt og gennemarbejdet indlæg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes det er lækkert, at du har valgt at føre dette tema på bloggen igen. Det sås jo lidt i dit tidligere “på besøg hos”. Udover det er Sasha da godt nok en inspirerende kvinde med en af de smukkeste lejligheder, jeg har set.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er jeg glad for! Min idé var at gøre det lidt mere gennemarbejdet denne gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åha Marie… Du gør alle os andre ‘fritids-bloggere’ mere og mere misundelige! Jeg elsker dette nye koncept, hvor det føles som om, at man læser et modemagasin online. Bliv endelig ved!

  //Simone.
  http://www.tomgang.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  En af de mest inspirerende og smukkeste kvinder pt! det er piv ærgeligt hun ikke blogger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt sindssygt vild med den kvalitet, som gennemsyrer indlægget. Det er så dejligt, at kunne læse en blog, hvor man er sikker på, at man altid får leveret indlæg, hvor man ikke er i tvivl om, at du har gjort dig umage!
  Det er så fedt, Marie!
  Og navnet til den nye kategori og også spot on!

  http://www.enestund.squarespace.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Åh tak! Det betyder så meget, fordi jeg netop bruger rigtig lang tid på mine indlæg, og altid gør mig umage!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrine Greve

  Hej Marie!
  Jeg har lige fået din dejlige ring i gave af min mor, som købte den da der var enormt tilbud. Men ringen er for lille – kan jeg godt bytte den i Jane König butikken i København?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det tror jeg, ring evt. til dem og hør :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

BIG DECISIONS