15 TIPS TO THE 15 YEAR OLD ME

GET INSPIRED BY – ANN-SOFIE KRAGH

annsofie1annsofie2annsofie3annsofie4
Den Østerbro-bosatte, 20årige, nystartede blogger fra Watch My Hippo, Ann-Sofie Kragh, har en forkærlighed for farven sort, skandinavisk minimalisme og rene linjer.

Hvordan vil du beskrive din stil? Min stil er generelt meget sort, det kommer jeg ikke udenom. Jeg går meget op i at mit tøj er i god kvalitet – og så er jeg ligeglad hvad mærket så end hedder. Min stil er både rå og feminin på en og samme tid, og jeg elsker, at jeg kan bruge alt i min garderobe sammen. Jeg iklæder mig for det meste enten en nederdel, kjole eller et par læderbusker, og har altid en masse smykker på. Jeg følger aldrig trends slavisk, men følger min intuition og sørger for at bevare det jeg står for. Hvad består din “uniform” af? Min uniform består af støvler, nederdel og læderjakke tilsat en lækker taske og smykker ”en masse”. Hvor kan du bedst lide af shoppe? Jeg shopper mest online og jeg undersøger meget priser før jeg køber noget; det har jeg lært af min far. Da meget af det tøj jeg køber er forholdsvis dyrt, så sørger jeg altid for at købe det på udsalg eller på Trendsales hvis muligt. Jeg er også stor fan af 2ndhand butikker, her kan nævnes Magnolias luksus 2ndhand, der bestemt er et besøg værd. Udover det synes jeg , at de bedste butikker i København er Holly Golightly og Kassandra, da disse fører nogle lækre brands. Hvad er god stil for dig? God stil for mig er når folk bærer sig selv godt og udtrykker selvtillid. Jeg synes ikke, at man kun har god stil hvis man bærer et bestemte item eller mærke. For mig er god stil gennemført stil, så kan man være nok så street og 80 år gammel, men hvis personen bærer outfittet rigtigt, er det lige meget hvad end der står i nakken. Hvor inspireres du, hvad/hvem inspireres du af? Uha, jeg finder inspiration næsten alle steder. Det er alt fra Københavns gader til magasiner og blogs. Hvem er din yndlingsdesigner? Rick Owens og Hedi Slimane grundet deres specielle og helt unikke items og måde at udtrykke sig på. Hvad ville du aldrig iføre dig og hvorfor? Jeg ville aldrig iføre mig noget der var syntetisk. Jeg hader falsk læder og pels, da jeg går meget op i kvalitet og den ”ægte” vare. Jeg går generelt heller ikke i joggingtøj, da jeg synes det er uklædeligt. Bedste fashionråd? Hvis du er i tvivl, er du ikke i tvivl.

Translate this post here.

33 comments

 • […] taget af min all time babe Marie, i forbindelse med hendes utroligt flotte indlæg om mig, læs det her. Follow my blog with […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Læderbukser! WIN.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god mandag!

  Tak for et super godt indlæg om denne unge, smukke, naturlige kvinde og hendes sikre smag og stil:-)
  Meget positivt.

  Jeg har jo selv en ung datter, som blogger og glædes herved.
  Så velkommen i Blogland til Ann-Sofie Krag:-)

  Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Godt at høre! Og god mandag til dig også :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Marie, ville høre om du havde nogle gode forslag til en flot sort forårsjakke? Jeg er helt på bar bund, og jeg elsker virkelig din stil, så ville høre om du havde nogle gode bud? Elsker disse indlægget. Hun har virkelig god smag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Har lavet lidt forskellige indlæg førhen, prøv at søge tilbage i arkiverne :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med de her indlæg du er begyndt på! Super inspirerende og spændende – det virker enormt gennemført hvilket jeg beundrer meget :)

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  God indhold og lækre billeder!
  Men har set det før. Jeg mener pigens stil. Balenciaga, Chanel og Acne er et MUST i maaange bloggers verden. Og det er boring. Vil gerne se flere, som ikke forguder dyre mærker, og samtidig har en fed stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak!
   Dog må jeg her skuffe dig. Forskellen på et magasin og blogs (i hvert fald min blog) er, at generel stil ikke skildres i lige så høj grad på blogs – det er bloggerens egen stil og inspiration, der er fokus. I hvert fald her. Men håber da, du vil læse med alligevel :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fedt indlæg, Marie! Det er vidst ikke til at komme udenom, at Ann-Sofie godt nok har en sindsygt lækker garderobe! :-)

  – Maria

  http://another-me.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tak! Og ja, hun har sgu god smag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Ihhh Marie, hvor jeg bare elsker de her indlæg! Jeg bliver så glad når du udgiver et, at jeg går og venter på det helt rigtige tidspunkt på dagen før jeg sætter mig ned og læser det – ligesom med et nyt modeblad. Fantastisk arbejde, og Ann-Sofie har en meget misundelsesværdig garderobe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Godt at du nyder disse indlæg! De tager lang tid at lave, så det er fantastisk, at I værdsætter dem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Super lækkert indlæg Marie! Elsker billederne, og den fine måde du har sat det hele op på. Ville ønske Ann-Sofie lagde lidt flere outfit billeder op, på hendes blog, men ellers super fedt! Det er altid lækkert at være forbi din blog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak skal du have! Hun har ikke noget kamera endnu, så det er lidt svært med outfitbilleder for hende nu, tror jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie har da umiddelbart den mest misundelsesværdige garderobe nogensinde, jesus christ.. Virkelig et visuelt flot indlæg, Marie! Jeg eeeelsker disse :-) De er som taget ud af et modemagasin, så fucking lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Super lækkert indlæg Marie! Som der også er blevet nævnt, så ligner det her jo noget fra et modeblad :-) og wow, ville gøre alt for hendes gaderobe, specielt saint laurent støvlerne..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak! Hvor er det pænt af dig at sige. Og ja, Ann-Sofie har den fineste garderobe :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  indlæg som det her viser virkelig hvorfor jeg ikke kan undvære vilde kaniner! uden dig ville mit liv sgu være fattigere Marie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Åh, hvor er du bare skøn – mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Superfint indlæg :-)
  Helt på niveau med samme slags indlæg i diverse modemagasiner, til trods for at der er et par grammatiske svipsere i teksten ;)
  Du skal i øvrigt også have ros for billederne – så flotte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Godt at det kan bruges – og tak for “billedrosen” ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Adore your collection of fragrances…

  http://vodkaandarose.blogspot.co.uk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op hvor er det hyggelig indretning og en meget lækker dame! Jeg synes altså det er hyggeligt at blive præsenteret for andre stilater og inspirations kilder på denne måde, giver et lidt større overblik :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, jeg elsker jo også selv at læse den slags i magasiner – så jeg tænkte, hey – hvorfor ikke prøve selv?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niels Holger

  Hun ser da sø’ ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg elsker simpelthen de her indlæg Marie(!!) Så dejligt at få lov og ”snage” lidt hos nogle inspirerende mennesker. Dejlig idé at lave sådanne indlæg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

15 TIPS TO THE 15 YEAR OLD ME