SUMMER TIME ALL OVER MY FEET

FAVORITES TO FOLLOW ON INSTAGRAM

instagram
Jeg er en total slave af Instagram. Jeg kan blive helt desperat, hvis jeg ikke får tjekket mediet – for tænk nu, hvis der er sket noget sindsoprivende spændende i de fem minutter, jeg ikke tjekkede!? I hvert fald, så følger jeg faktisk en del mennesker derinde – og primært modeller med god off duty stil fanger min interesse. Jeg selv hedder @mariejedig, og min bruger kan ses her, og jeg kan godt lide at bruge mediet som en mere personlig og knapt så æstetisk smuk del mit liv. Hvem er jeres Instagram-favoritter?

I use a looot of time on Instagram and I follow a lot of persons on the media. These four are my favorites though (except from my friends and family). Follow me on Instagram here.

6 comments

 • Anna

  Jeg foretrækker at følge instagrambrugere der har et lille twist i sig, og alså ikke den sædvanlige bruger, der kan finde ud af at tage pæne billeder af sin morgenmad. Brugere der formår at frembringe sin stil, men også er lidt atypiske billeder, og selvfølgelig skal der personlighed ind over, jo mere desto bedre.
  Chloe Nørgaard, der er fuld af farver.
  Sillewho, med en masse personlighed.
  Cara Delevingne, modellen over dem alle.
  Camille Charriere, mest for moden.
  Og Humans of New York, tæller den? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også kæmpe tilhænger (og afhængig) af instagram – så mange tak for inspiration til noget ny inspiration på den front :)

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej smukke Marie <3 Vil du ikke snart lave et nyt makeup-indlæg? eller endnu bedre, en video? tror jeg at vi er mange der rigtig godt kunne tænke os!
  btw så er din blog seriøst noget af det bedste i verden, kærlighed herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er sådan set bare mascara, foundation i T-zonen og lidt pudder. Ikke specielt spændende :-) He he, så det bliver nok desværre ikke aktuelt, det håber jeg, du forstår.
   Og mange tak for de søde ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   …Tror faktisk, jeg har haft lavet både video og indlæg om det faktisk. Har brugt samme makeup i flere år, så det er bare at søge tilbage i arkiverne :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER TIME ALL OVER MY FEET