SHITTY WEATHER AND NEW CLOTHES IN ACTION

DREAMING ABOUT AN APARTMENT // INTERIOR INSPIRATION

interior-..
Denne søndag drømmer jeg om at købe lejlighed i Indre By med hvidmalede gulve, højt til loftet og stuk, og indrette denne med inspiration fra ovenstående billeder. Helst med en masse gamle, danske møbelklassikere, træfarver blandet med sort og hvid, kunst på væggene (helst noget Kvium), en god og stor arbejdsplads, da jeg nu bruger enormt meget tid foran computeren herhjemme, godt lysindfald og og stemning. Suk! Jeg drømmer bare videre lidt endnu, ikke?

I dream about buying an apertment in Copenhagen today and decorate it with inspiration from these pictures above. 

8 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHITTY WEATHER AND NEW CLOTHES IN ACTION