SELLING A LITTLE MORE

A LITTLE EYE CANDY

boysboysboys
Min Tumblr bruges til meget andet end at kigge på inspirerende outfits og musthave items. Jeg bruger også meget tid på at kigge på smukke mænd og hankøn med god smag, og det tænkte jeg, I nok ikke havde det store imod at jeg delte med jer. Det har altid været svært for mig at definere (læs: afgrænse) mine favoritter, når det kommer til mænd. Jeg tror, at karaktertræk så som selvtillid, god smag, kreativitet, humor og intellekt er i høj kurs – og af udseende kan jeg godt lide små skønhedsfejl såsom fregner, store øjenbryn, stritører, store proportioner i ansigtet og mellemrum mellem tænderne. Jeg kan desuden godt lide høje mænd med god muskulatur – men som I nok også kan forstå udfra ovenstående collage, så spender mit register bredt. Hvilken type mænd falder I som oftest for?

I love men. This collage is made with my opinion on what decribes a hot man. What kind of men do you like and why?

11 comments

 • Lækker collage, det må jeg sige ;)
  Hvad jeg er til har hidtil vist sig at være ret udefinerbart, da jeg sådan set ikke er til en speciel type mænd eller udseende. Dog indrømmer jeg gerne, at jeg har en ting for længere hår og gerne sort (nooo idea why), muskler (da jeg selv er en ret muskuløs og lettere maskulin dame, så skal da selvfølgelig helst have en fyr der er mere maskulin end mig) og min store last er udstråling og arrogance! En stærk udstrålling af charme, selvtillid og fandenivoldsk flabethed er noget der virkelig gør mig blød i knæene. Udstråling er nok det karaktertræk jeg synes afgøre om en fyr er tiltrækkende/lækker, og er nok også fællesnævneren for de fyrer jeg gennem tiden er faldet for.
  Skal jeg dog vælge en stereotyp, så må det nok være de rockede badass gutter i læderjakke og med lidt såkaldt edge (gerne med lidt skæg) og stærke øjne er et must.

  Okay, måske er det ik så udefinerbart alligevel ;P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Dylan O’brien er et godt eksempel på hvad jeg er til.. haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Åhh, de kære mænd.. Jeg foretrækker, modsat ca. alle andre piger, lyshårede fyre. Halvlangt hår, høj og slank krop og stærke ansigtstræk. Mine absolut største celebrity crushes er Tom Odell og Austin Butler. Haps!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirse

  Lækker lækker lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ham som tager sig til ansigtet og stirrer lige ind i linsen med en masse fregner. Mums!!

  En fyr med brunt hår, grønne øjne, fregner, humor og et sødt smil. Wu! Det er lige mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Mørkhårede fyre! Sjovt nok, finder jeg slet ikke lyshårede fyre, værende attraktive. Et par egenskaber jeg gerne ser ved en fyr, er helt klart: empati, troværdighed og følsomhed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nøj, de er lækre. Som du selv siger, så er intellektualitet og humor yderst sexet! Og der er et eller andet ved ham der i venstre hjørne med strikken. Ellers har jeg noget for ret tynde fyre med en masse selvtillid, gerne fra Norge eller Sverige, og igen indehaver af de to ovenstående egenskaber. Guf.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ved ikke om det er for privat, og du skal kun svare hvis du har lyst. Men jeg har hørt rygter om, at dig og sophus ikke er sammen mere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes, mørke mænd med et godt skæg er super lækre at se på! Men hvis mit blod skal koge og mit skød skal brænde, så ender jeg altid med at falde for høje fyre (jo højere, jo bedre. Helt seriøst), TYNDE fyre med en smule skægstubbe og store øjne tilsat en drenget attitude og et kringlet sind…. hver gang. Det er lidt sjovt, synes jeg :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELLING A LITTLE MORE