WHITE AND GREY AND BLACK

TWO TRENDS I’M ON BOARD IN + A WINNER

trends

.
AFFILIATE: 1. WOLFORD 1249kr. // 2. ESPRIT 300 180kr. // 3. WHYRED 1000 700kr. // 4. WHYRED 1000 850kr. // 5. TURNOVER 1000 500kr.
Picture credit: Eurowoman – Veronica B Vallenes

To trends, der fanger min opmærksomhed, og som jeg i særdeleshed godt kan lide i øjeblikket er: THE KNOT: En knude bundet skødesløst rundt om livet fra enten en skjorte, jakke eller en strik, og helt sikkert en trend, vil vi se meget mere til. Egentlig minder trenden mig om det praktiske liv som medarbejder på en SFO for et par år tilbage – men det er virkelig cool og giver en casual feel til et outfit. RULLEKRAVE UNDER STRIK: En tynd rullekrave – måske endda af den slags, der ikke skal “krølles” ned sat under en stor, chunky striktrøje blev vist alle steder på catwalken under modeugen i slut januar. Det er en praktisk løsning her til foråret og et godt alternativ til et halstørklæde.

Og så er det mig desuden en fornøjelse at ønske Nanna Larsen tillykke med at have vundet min Valentine’s Day giveaway i samarbejde med Jane Kønig! Tak til alle for stor opbakning og alles deltagelse.

Two trends that I really like at the moment – a knot around the waist or hips made by a sweater or a jacket, and a tight turtleneck underneath a chunky knit.

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE AND GREY AND BLACK