LEIGHTON MEESTER FOR NELLY

THE BALMAIN FALL 14 COLLECTION

balmain
Balmain har en magisk måde at tiltrække mig på. Brandet er svinedyrt, men alle detaljer er så perfekt gennemarbejdet, at det næsten ikke gør noget. Jeg ville dog alligevel vælge at gå efter Balmains klasisske items såsom lædervarer, et par jeans eller en blazer; men den nye kollektion er fantastisk. Balmains Fall 14 Ready-to-Wear kollektion blev vist i går, og jeg har derfor udvalgt mine favoritter fra showet til jer:

Som altid kommer en stor del af inspirationen fra militærets verden, og karakteristiske ting som guldknapper, blazere, skarpe skuldre og knædetaljer dominerer endnu engang det seje Balmain univers. Jeg fornemmer desuden en smule safari-jungle vibe i kollektionen, som eftersigende også skulle være baseret på en af Pierre Balmains ældre kollektioner, hvor særligt en panterprintet kjole var grundlag og inspirationskilde.

I love Balmain’s Fall 14 Ready-to-Wear collection that was shown to the world yesterday. I’ve picked some of my favorite looks out.

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEIGHTON MEESTER FOR NELLY