NÖR FAVORITES

MY FAVORITE BEAUTY LOOK + 15% OFF PROMOTION CODE

bodyshop
Jeg elsker, hvad makeup kan gøre ved et ansigt. Men jeg ved også, hvor vigtigt, det er, at man kender sit ansigt, når man lægger makeup. Jeg har udviklet en smule erfaring indenfor feltet gennem min musicaldyrkning de sidste mange år, og anbefaler selvfølgelig, at man både øver sig – f.eks. ved at immitere looks eller gennemse tuturials online eller på kurser. Det kræver ikke meget, men makeup kan virkelig gøre en forskel.

Jeg har f.eks. fundet et look (ovenstående billede), som jeg ELSKER, og har desuden fundet et par produkter, der kan bruges til frembringelsen af samme look. Alle disse produkter er fra The Bodyshop (som jeg selv anvender og forguder – og jeg sværger, hvis I seriøst ikke allerede har en géle til øjenbrynene, så er det bare om at få købt én), og de kan lige nu købes med 15% rabat ved brug af rabatkoden “BD15” her – koden kan kun anvendes online (affiliate links).

I love what makeup can do for you (and me). This is one of my favorite looks of all time and all of the products shown beside are from The Bodyshop where you can get 15% off by using the promotion code “BD15” here (affiliate).

7 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÖR FAVORITES