FADING TO DUSTY GREY

I STILL NEED YOUR VOTE

louisnielsen

.
SPONSORED BY LOUIS NIELSEN

Okay, jeg nægter simpelt hen at indse nederlaget i Louis Nielsen brillelook konkurrencen, og jeg vil derfor endnu engang opfordre jer til at smutte forbi konkurrencen og smide mig en stemme! Konkurrencen slutter d. 18., så jeg har eddermame travlt. Ovenstående briller er fra den nye kollektion, og jeg har valgt den model, der hedder “KL. 12”. Se flere af brillerne fra Karl Lagerfelds nye kollektion her. Hvilket par kan I bedst lide?

Please, please, please vote for me in the Louis Nielsen competition here! These glasses are from the new Karl Lagerfeld collection sold in Louis Nielsen. See the rest of the collection here. Which pair do you like the most?

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FADING TO DUSTY GREY