SOMETHING WHITE AND SOMETHING ABOUT SELLING OUT

BOOTCUT JEANS, CHUNKY BOOTS AND STATEMENT SWEATSHIRT

vildekaniner1 vildekaniner2 vildekaniner3
ISABEL MARANT ETOILE SWEATSHIRT // MIH JEANS (affiliate: buy here) // STELLA MCCARTNEY BOOTS // PROENZA SCHOULER BAG // RAY-BAN WAYFARER SUNGLASSES
Pictures taken by Mille Vintersborg, retouch by me

Helt enkelt og nede på jorden. Efter at have solgt min anden Isabel Marant Etoilé sweatshirt syntes jeg godt, at jeg kunne give mig selv lov til at erstatte den med denne. Outfittet her er egentlig fra i torsdags – og en kort opsummering på, hvad der sker disse dage, så stylede jeg i fredags et shoot, som jeg virkelig glæder mig til at dele med jer. Lørdag stod på afslapning og masser af film med Sophus, og i dag har jeg ryddet op, gjort rent, arbejdet, spist brunch med en veninde, og sidder nu hos min kære familie og hygger.

A very simple look that I actually felt really comfortable wearing. Basic items can work in perfect harmony when combined the right way, right?

20 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SOMETHING WHITE AND SOMETHING ABOUT SELLING OUT