GET THE LOOK ON BUDGET: MODEL EDITION

SOME GREAT NEWS + KRANZ & ZIEGLER

KRANZZIEGLER

SPONSOR POST: 1. BRACELET 795kr. // 2. RING 395kr. // 3. RING 850kr. // 4. NECKLACE 795kr. // 5. NECKLACE 495kr. // 6. EARRINGS 595kr. // 7. EARCUFF 295kr.

Så må jeg endelig offentliggøre den store nyhed. Jeg er blevet nomineret til hele to priser i Miintos Modeblogpris 2014, som henholdsvis “årets kvindelige modeblog”, og “årets visuelle koncept”. Jeg er ekstremt beæret over den store anerkendelse, det er, at blive nomineret; men jeg er oppe mod et stærkt felt – så jeg har stadigvæk brug for jeres hjælp med at stemme på mig til “læserprisen”, der ikke er jurybestemt. Jeg glæder mig til den store dag d. 28. januar, hvor titlerne offentliggøres. I har mulighed for at vinde eksklusive V.I.P. billetter til eventet her.

Som led i mine nomineringer har jeg fået en opgave fra en sponser i hver af de to kategorier, og første opgave er i kategorien “årets kvindelige modeblog”, som er sponsoreret af Kranz & Ziegler. I går fik de nominerede i denne kategori lov til at vælge sine favoritsmykker fra brandet (og I kan tro, at det føles som stor luksus at kunne vælge og vrage mellem de smukke smykker).

Kranz & Ziegler er et danskbaseret smykkefirma, der har eksisteret siden år 2003, og som har fokus på god, dansk stil og godt håndværk. Brandet forhandles i mere end ti lande, og stilen spænder fra det meget rå look, som jeg personligt er stor fan af, til noget mere feminint. I kender sikkert kampagnebillederne med den underskønne Medina som model, og hvis ikke, kan I i hvert fald se et af dem på ovenstående collage. Jeg har nemlig valgt at udforme min kreative del af opgaveløsningen som en collage, med eget billede af mine to favorithalskæder fra kollektionen, som kom med mig hjem i går, og som sidder om min hals i dag. Collagen rummer også kampagnebilleder og et udpluk af mine favoritter fra resten af kollektionen. Kranz & Ziegler forhandles både til mænd og kvinder, og I kan shoppe hele kollektionen her.

I’ve been nominated for two awards in Modeblogprisen (Fashion Blog Award) 2014, and as a part of my nomination I’ve gotten some challenges from my sponsors. My first sponsor is Kranz & Ziegler – a Danish jewelry brand. I’ve chosen my favorites from the collection and made the collage shown above.

5 comments

 • Louise

  Jeg synes efterhånden at der findes så mange dygtige bloggere, men når det så er sagt.. Så er du så absolut den bedste og derfor har jeg selvfølgelig også stemt på dig! Jeg elsker dine små finesser, den fantastiske kvalitet på dine billeder og ikke mindst den måde du udtrykker dig på; jeg kan blive helt arrig og nægte at læse en blog hvis der konstant er grammatiske fejl og udtrykket generelt virker sjusket! Men dit er bare så fint og smukt :-)

  Hilsen en læser, som normalt ikke kommentere, men som bestemt synes du fortjener denne her pris!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Wow, Louise, hold nu op, hvor betyder denne besked meget for mig! Tak for de søde, søde ord, og god dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • x

   Jeg kunne ikke være mere enig i både komplimenten og i kommentaren om grammatik. Dog vil jeg lige tilføje: Kast ikke med sten, når du selv bor i glashus ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT TILLYKKE med nomineringerne! Det er jo fantastisk :-) Er helt vild med smykkerne fra Kranz & Ziegler, især skull-halskæden og ringen med stenen (nr 3.). Så flotte!

  I øvrigt har dine collager været så fine på det seneste! Good work!

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak skal du have – for alt den dejlige ros! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK ON BUDGET: MODEL EDITION