LIGHT BLUE FASHION WEEK

MODEBLOGPRISEN – ÅRETS VISUELLE KONCEPT

modeblogprisen
En dansk titel for én gangs skyld, men i præcis dette indlæg føler jeg, at en dansk titel er krævet. Jeg er nemlig den heldige (og ekstremt beærede) vinder af kategorien “Årets Visuelle Koncept” til Modeblogprisen 2014, som blev afholdt af Miinto på Børsen i går aftes. Til at overrække mig prisen var selveste Pernille Rosendahl og Stine Goya, hvilket virkelig fuldendte oplevelsen. Jeg kan næsten ikke beskrive den lykkefølelse, der løb igennem kroppen, da mit og bloggens navn blev råbt op efterfulgt af Gnags kæmpehit “Vilde kaniner”, og jeg fik stukket den fine statuette i hånden sammen med blomster og sponsorgaver. Hold nu kæft, hvor er jeg bare stolt! Tak for jeres store opbakning de sidste tre år på VILDE KANINER – fortjenesten er delvist jeres!

A Danish title, I know, but I thought it would be the prober way of telling you guys that I actually won the price “Visual concept of the year” at the Danish fashion blog award show yesterday. I am so happy and excited!

21 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIGHT BLUE FASHION WEEK