KARL LAGERFELD GLASSES PHOTOSHOOT

LIGHT BLUE FASHION WEEK

clothes

.
Det er onsdag, og første “officielle” start på modeugen. Jeg vover mig ud i de kolde grader iført ovenstående sæt (selvfølgelig med min kæmpestore rulams jakke fra ACNE over, samt guldsmykker og solbriller), og jeg glæder mig til at se, hvad de næste par dage har at byde på. Jeg kan kun anbefale at opholde sig i midtbysområdet disse dage, da det at iagttage streetstyle kan være en hel disciplin i sig selv, og noget, jeg i hvert fald selv holder af, og som inspirerer mig. Senere hen skal jeg nok lave et sammendrag over mine modeuge-streetstylefavoritter, selvfølgelig samt anmeldelser af diverse shows.

Copenhagen Fashion Week officialy begins today and I am so excited! This light blue outfit is what I am going to wear today. I promise to give you updates about the streetstyle and of course the shows later on.

13 comments

 • Rosa

  Hvor er den fine strik fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Dam

  Du er en ualmindelig stor inspiration, Marie. Hold da op, hvor jeg holder af dig og din blog.

  http://cd-cd-cd.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  hvor er den fede trøje fra? :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Adamsen

  Hvor ene trøjen fra, hvor med koster den og kan man stadig købe den? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Stine Goya, har lavet indlæg om den, find det evt. ved at søge :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej kanin! Et lille husmoderligt spørgsmål…
  Har du vasket din lille frk blå fra Stine Goya endnu? Jeg har den nemlig selv og har kun turde at håndvaske den i koldt vand indtil videre. Men tror du mon at et uldprogram på vaskemaskinen kan gøre det? Det ville være synd, hvis den blev ødelagt!
  Og stort tillykke med modeblogprisen. Fuldt fortjent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nej, jeg vasker ikke mine striktrøjer – hænger dem til luftning :-) Og mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie Birkemose

  HVOR er de fantastiske sko fra??? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KARL LAGERFELD GLASSES PHOTOSHOOT