THAT ACNE SWEATSHIRT

MASON PEARSON FOR MY HAIR

kam copy

.
Jeg er meget øm omkring mit hår, og passer utrolig godt på det. Jeg får det altid afbleget hos en frisør, redder og vasker det ikke mere end højst nødvendigt, og anvender gode produkter. Sølvshampoo er selvfølgelig også en nødvendighed, når man ønsker lyst hår. Nu har jeg så, på opfordring af min frisør, investeret i en kam, som jeg anvender efter at have været i bad, for at skåne håret mest muligt. Jeg bruger altså kun min børste, når håret er helt tørt og derfor ikke så sart. Kammen er købt hos Birger Christensen og fra mærket Mason Pearson.

My new comb by Mason Pearson! Perfect to brush my hair with when it’s wet and sensitive.

14 comments

 • Louise

  Hvilken slags hår/pigge vil du anbefale på børsten? – jeg sidder og savler lidt over den, men ved ikke hvad jeg skal vælge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Du skal jo vælge den type, der passer til DIT hår :-) Du kan læse om de forskellige modeller og typer ved at søge på Mason Pearson på Google :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hejsa, kan se du også har hårbørsten popular, ville høre hvor du havde købt/bestilt den? Kan nemlig ikke finde lige den børste i sort nogen steder, og vil helst ikke gå på kompromis med farven :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg kan faktisk ikke huske, hvor jeg bestilte den, desværre :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De børster skulle jo være helt fantastiske! Jeg mener dog kun jeg har hørt om deciderede børster og ikke kam ligesom din? Men det måske det samme. I så fald skulle de virkelig kunne noget – kunne godt tænke mig at vide, om du også synes det? :)

  Forresten har jeg en giveaway kørende, hvor du kan vinde et par B&CO sko/støvler af eget valg. Du kan deltage her, hvis det har interesse :) http://imeldascloset.dk/2013/12/vind-bco-sko-og-stovler

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Elsker både min kam og børste fra Mason Pearson! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Tak for tip. Jeg er selv total afbleget og får det også kun gjort hos frisør. Dog kæmper jeg med at rede håret ud når det er vådt. Og ved nærmere eftertanke, så har jeg en rimelig dårlig børste. Så god idé med noget godt at rede det ud med. Hvorfor spendere på frisør, sølvshampoo, hårkure osv., når man så ødelægger al den passen-på med en dårlig børste. God tip tak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hmm, måske man skulle prøve det, mit hår er rimlig fint og ødelægges let. ;)

  http://imaginelifeandfashion.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Kære Marie,
  det har absolut intet med dette blogpost at gøre, men jeg vil høre, om du har set den nye “frozen” fra Disney? Jeg vil nemlig fortælle dig, at jeg synes figuren Elsa ligner dig – i starten af filmen – når hendes hår er opsat som en knold.. Hæ hæ. Fra et disneyhjerte til et andet :-)
  Fortsat god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Har ikke set den! Weee, det må jeg hellere kigge på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hoffbeck

  God aften og god weekend.
  God idé med bred kam til håret, når det er vådt og sart.
  Vil jeg også lige prøve at indføre.

  Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha Hastrup

  Hej Marie.
  Hvilken sølvshampoo bruger du? :-)
  Kram Sascha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er forskelligt, lige nu bruger jeg en fra Watercloud, men det er lidt afhængig af, hvad jeg har liggende :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THAT ACNE SWEATSHIRT