ONE YEAR WITH HIM

BALENCIAGA LEATHER JACKET

true trueee
Jeg fik rigtig gode fødselsdagsgaver. Når man nu er så langt oppe i årene (håhå), som jeg efterhånden er, så er det ikke store mængder af gaver, man får sig, men de, jeg har fået, har været i den ufatteligt gode ende. Af mine forældre fik jeg en seng, af min mormor og morfar fik jeg penge, af min søster fik jeg en billet til musicalforestillingen Evita, som jeg aldrig før har set og derfor glæder mig ekstra meget til at se, og af min kæreste Sophus fik jeg så ovenstående vidunder. En biker ruskindsjakke fra Balenciaga. Jeg er helt oppe og køre over den, og kunne ikke finde noget, der passede bedre ind i min garderobe. Den rummer flere af Balenciagas klassiske kendetegn – blandt andet de grove lynlåsene ved ærmerne, quilt ved albuerne og det helt fantastiske fit. Jeg er overordentlig glad!

I got the best birthday presents. I got a bed, some money, a musical ticket for Evita and this beautiful biker suede jacket from Balenciaga. It’s very classic Balenciaga with the chunky zippers and quilt details and it fits perfectly into my wardrobe!

15 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ONE YEAR WITH HIM