ONE YEAR WITH HIM

BALENCIAGA LEATHER JACKET

true trueee
Jeg fik rigtig gode fødselsdagsgaver. Når man nu er så langt oppe i årene (håhå), som jeg efterhånden er, så er det ikke store mængder af gaver, man får sig, men de, jeg har fået, har været i den ufatteligt gode ende. Af mine forældre fik jeg en seng, af min mormor og morfar fik jeg penge, af min søster fik jeg en billet til musicalforestillingen Evita, som jeg aldrig før har set og derfor glæder mig ekstra meget til at se, og af min kæreste Sophus fik jeg så ovenstående vidunder. En biker ruskindsjakke fra Balenciaga. Jeg er helt oppe og køre over den, og kunne ikke finde noget, der passede bedre ind i min garderobe. Den rummer flere af Balenciagas klassiske kendetegn – blandt andet de grove lynlåsene ved ærmerne, quilt ved albuerne og det helt fantastiske fit. Jeg er overordentlig glad!

I got the best birthday presents. I got a bed, some money, a musical ticket for Evita and this beautiful biker suede jacket from Balenciaga. It’s very classic Balenciaga with the chunky zippers and quilt details and it fits perfectly into my wardrobe!

15 comments

 • Nøj, den er lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pi

  Eeej hvor er den smuk! Ved du hvor han har købt den henne? :) (altså hvilken hjemmeside, if so)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, den er supersmuk. Nej, men den er secondhand :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Rærup

  Åh hvor er den gude smuk, ved du hvad pris den ca. fås til? Bliver nødt til at begynde at spare op!
  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den er vist fra en tidligere kollektion, men nyprisen er 15.000 cirka :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan, det var godt nok en flot gave. Han har da en ret god smag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er godt nok lækker :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er det nogle super skønne fødselsdagsgaver især den jakke – gid min kæreste ville købe så lækre gaver til mig :)
  er vild med den måde ærmerne er på jakken :)

  -http://imaginelifeandfashion.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg er også meget glad for at være så heldig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ajmen.. Den er jo faktisk perfekt. Åh, hvor er jeg misundelig :D!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor kan jeg finde mig en kæreste, der vil give mig smukke ruskindsjakker i fødselsdagsgave? Har brug for at vide det!
  All jokes aside, så er den godt nok lækker! Du er sgu heldig ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hehe, ja, de hænger ikke sådan på træerne! :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE YEAR WITH HIM