8 COATS I LIKE

THAT KIND OF HYPE

fææææærdig
ISABEL MARANT POUR H&M LEATHER PANTS (aff.link: similar here) AND TOP (aff.link: similar here) // PAMELA LOVE EAGLE CLAW NECKLACE // JANE KØNIG SKULL NECKLACE // CHLOE BOOTS (aff.link: similar here) // ALEXANDER WANG SUNGLASSES // CHANEL 2.55 REISSUE BAG
Pictures taken by Ann-Sofie Kragh, retouch by me

Nogenlunde udbyttelsesrig var min preshopping-aften for Isabel Marant pour H&M. Hold nu op, hvor har den kollektion dog bare fået meget PR og ikke mindst hype. Der havde været gigantisk kø foran alle 9 butikker, der forhandlede samarbejdet, og jeg fortryder faktisk, at jeg ikke købte lidt mere, da jeg havde muligheden, for nu bliver det en seriøs kamp – om ikke andet i hvert fald til at hypen har lagt sig.

The Isabel Marant pour H&M collection has been so hyped! I regret that I didn’t buy more items at the preshopping event because almost everything is sold out in the stores and online now. Buhu. I love my new tee and leather pants though.

23 comments

 • lækkert outfit – og såå fede bukser, ville så gerne have et par, men de sad forfærdeligt på mine alt for lange ben ):
  og de der støvler er såå cool :)

  http://imaginelifeandfashion.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg tror, det er meningen, at de skal stumpe lidt :-)
   Men mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du altså bare cool ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad bliver der af alle sort-hvid billederne på bloggen? Er du gået væk fra det? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg tror, jeg er “vokset” lidt fra det. Det sker stadigvæk til tider, men det var vist mest af alt fordi jeg ikke kunne redigere billeder i starten :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er så absolut forelsket i dette! Trøjen er simpelthen for lækker at se på og solbrillerne er fantastiske.

  Kan desuden vildt godt lide billede nr 2. Synes du ser vildt elegant ud der med dine tydelige kraveben :-) Så smuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • glæd dig bare over, at du fik lov at komme foran i køen. det eneste, jeg ville have fra den kollektion, er den trøje, du har på, og jeg tog til århus fredag – som i dagen efter torsdag – for at købe den, og det eneste, der var tilbage, var et sølle stativ med fire par bukser.

  at halvdelen af tøjet så er endt på trendsales, hvor buddene ‘starter fra købspris’, det er så smagløst, at jeg ikke har ord for det. folk har endda de stoftasker til salg, de fik med gratis ved købet. de går for flere hundrede kroner. hvad synes du om det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Øv øv! Der skal nok komme refil på kollektionen, det kræver bare tålmodighed!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • D

   Jeg synes også det er så grotesk! De sweatshirt-bukser jeg ville have bliver solgt på Trendsales for 799 + porto!!?! Folk er skøre..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er sygt! Og 2800 for støvlerne!?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ja, det er noget værre svineri efter min mening. det burde være ulovligt, hvis det da ikke er det. hvorfor skal folk sådan hamstre, hvorfor er det ikke nok at få det, man havde kigget efter og ønsket sig, og så er det dét?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Ja jeg kan kun give jer ret, jeg begriber ikke folk ikke liiiige venter og så lader niveauet falde. Der er en svensker derinde, det er helt vildt hvad hun har fra kollektionen, hun må have en forbindelse og får det af bagvejen for det kan da næsten ikke ladesig gøre at have fået op mod 20-25 stykker, og ja start bud er dobbeltpris.

   Jeg synes det er trist, at den ikke kører fx en MD og så an folk få det de ønsket og så produceres der efter det. Jeg har forstået det som at H&M ønsker at skabe samarbejder med “haute- Couture” til folk der normalt ikke har adgang til det, sådan skåret helt ud. Men jeg forstår ikke det begrænsede antal…

   Er også nysgerrig på din holdning, og hvad du tænker om det- du kommer i “mode-kredse” og ved helt sikkert mere om baggrunden end mig… Men jeg har været ret sur over det, efter at have taget 2 ting og ville betale online 10:01 og bang så gik deres systemet i hak…

   Mange hilsner Louise

   – forøvrigt, du bærer som altid dit tøj så fint, hvis du bliver træt af det- så tænk lige på mig :))))))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg er overbevist om, at det kun er dig, der kan bære de bukser, Marie! ;-) Du ser så godt ud!

  Jeg nåede også at bestille trøjen, men dog i en størrelse, der var lidt mindre, end det jeg plejer.. så nu må vi se, om den passer! Købte du din i small eller xsmall? Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tusind tak, søde Ditte!

   Trøjen er faktisk str. L, tror jeg :-) Ville gerne have den stor!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Nej nej nej, så har jeg virkelig dummet mig med det køb, haha :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det har helt vildt så meget folk har været op og kører over det designerarbejde. Jeg har selv kun været interesseret i basis toppene og bluserne, men jeg synes du gøre det godt med bukserne :)

  http://josefinejacobsen.dk/ – Jeg holder en giveaway lige nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak! Og ja, folk er sgu som vilde dyr ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så lækre nogle items, du fik købt dig, søde Marie, og du bære læderbukserne så flot :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak, er også glad for begge dele!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyn

  It sucks that you regret it now but try to be happy with the things you did get? :)
  I really wanted the fringe booties but couldn’t go to a store & Belgium doesn’t have an online shop :(
  Speaking of booties, I like yours very much!!
  Enjoy your Sunday! xx
  http://www.blondebutterflies.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Yes I am! I just didn’t know that it would be a problem getting the items later on!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 COATS I LIKE