SWEATSHIRT AND FUR

OUTFIT INSPIRATION

rigtiggt
Det er et stykke tid siden, I sidst har fået kastet en portion inspirationsbilleder i hovedet – og jeg vurderede derfor, at det var tid igen. Denne gang ligger fokus på decideret outfitinspiration, og alle billederne er selvfølgelig fundet på Tumblr. Som I nok kan fornemme sniger der sig lige så langsomt en del grå og hvide nuancer ind i min inspiration, men umiddelbart har det ikke megen effekt på den måde, jeg selv klæder mig på. Hvor henter I inspiration fra?

It’s been so long since I made an inspiration post last and now it’s time again. All of these pictures are found via Tumblr. Where do you get your inspiration?

10 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWEATSHIRT AND FUR