CHRISTMAS PARTY DRESSES

MY LITTLESISTER

gigg
I dag fylder min kære lillesøster 18 år. Flere af jer har sikkert stiftet bekendskab med hende tidligere, da hun også er en person, der florerer i blogland med bloggen ANDTHEBLACK. Lærkes og mit forhold er noget ganske særligt. Der er fire års mellemrum mellem os aldersmæssigt, men det har ingen forhindring været for at opbygge et unikt søskende- og venindeforhold. Som børn legede vi sammen. Lærke var enormt ivrig for aktivt at deltage i de lege, mine veninder og jeg legede – og som oftest måtte hun gerne være med. Desuden var hun altid hovedperson i de utallige teaterstykker, jeg som barn opsatte. Udover at være en enormt lækker unge med hvidt, krøllet hår og sår på knæene, voksede hun også op og blev en utrolig smuk, begavet og omsorgsfuld pige. Vi har stadigvæk en helt speciel, næsten telepatisk tankegang kørende mellem os, og kan afslutte hinandens sætninger samt altid fornemme, når noget går den anden person på.

Lærke er selv enormt meget i kontakt med sine følelser, og har derfor en enormt empatisk tilgang til mennesker. Hun har delt så utroligt meget af sin fortid på bloggen, som rummer nogle forfærdelige historier om mobning og spiseforstyrrelser, og hun fungerer derfor som et ideelt forbillede for unge, usikre sjæle, der har gennemgået eller gennemgår samme helvede. Jeg har personligt været meget tilbageholden med at dele min egen tilgang til Lærkes problemer, fordi det er et emne, der altid gør rigtig ondt i maven på mig. Men jeg kan ikke sige andet end at jeg er stolt af hendes tilgang til livet, hendes gå-på-mod og at være hendes storesøster.

Tillykke med fødselsdagen, Guggenheim.

Today is my littlesister’s birthday. She turns 18 which is a pretty big deal here in Denmark. Lærke is one of the most important persons in my life and I love her positive way of overcoming problems and troubles on her way. Who can’t love someone who’s beautiful from the inside out? I am so proud of her. Happy birthday, Guggenheim.

16 comments

 • Marie

  Jeg elsker simpelthen at læse jeres kærlighedserklæringer til hinanden! Jeg har selv en lillesøster, hvor der er 4 år i mellem os, og alt hvad du skriver om Lærke, kan jeg genkende ved at have min lillesøster. Den største gave man kan have er simpelthen at have en søster, som er ens bedsteveninde <3 Jeg elsker også dit kapitel i din bog om Lærke, lige præcis det kapitel har jeg læst nok 100 gange ;-)
  Jeres forældre må være så stolte over at have to så skønne damer! Jeg sluger i hvert fald hver evig eneste indlæg i mig, som I begge skriver! Og jeg vil gerne sige rigtig mange gange tak, for at I gør min dag lidt mere farverig med jeres indlæg. Tak tak tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] lige hvad hun vil.Marie lavede det fineste indlæg om mig til min fødselsdag, som I kan læse lige her. Jeg har rigtig meget lyst til at lave sådan et indlæg til hende, men det bliver sgu lidt for […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker teksten, og man kan virkelig fornemme hvor meget i betyder for hinanden! Så fedt når man kan have et fantastisk forhold til sine søskende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Så smukt skrevet! :-) tillykke med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke, det lyser som om I har et fantastisk forhold

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med hende, sikke dejlige billeder – søskende er bare det bedste.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • (lille) Natascha

  STORT tillykke med din seje lillesøster !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niels Holger

  Hvorfor stoppede du med teaterstykker? – ville såmænd gerne have set et stykke fra familien Jedig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Er heller ikke stoppet, skriver stadigvæk til tider!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Niels Holger

   Glæder mig til at se en fremvisning så!! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS PARTY DRESSES