I DREAM TO WEAR

THESE DAYS

port sweat port2 celineslip
COS PANTS (similar here, aff.link) // ALEXANDER MCQUEEN SWEATSHIRT (aff.link) // CELINE SLIPPERS (similar here, aff.link) // TOM FORD SUNGLASSES

Der er sket noget ganske forfærdeligt. Min computer er kortsluttet. Derfor er jeg uden egen computer den næste lange periode, og at lave to indlæg dagligt er derfor lidt et oversats. Jeg lover dog at gøre mit bedste for at levere ét indlæg dagligt. Min kæreste har heldigvis været så uovertruffen dejlig at ville hjælpe med billedredigering i perioden, og jeg har fået lov til at låne min mors computer. Outfittet her er fra i søndags; en rigtig klassisk familie-søndag iført et vildt behageligt outfit. Normalt ville jeg nok aldrig kombinere en så oversize overdel med en oversize underdel, men til et søndagslook fungerede det perfekt.

Forleden var jeg forresten inde og se musicalforestillingen “Skammerens Datter” sammen med Mille. Den skarpe læser ved allerede, at jeg er ekstremt nørdet, når det kommer til denne type shows, og “Skammerens Datter” kan helt klart anbefales. Min søster læste bøgerne som barn, og jeg kendte derfor godt til historien, men udførelse, skuespillere, manus, sange og generel opførelse var lige i øjet.

Something terrible happend. My computer crashed. I promise to do whatever it takes to make one daily post here on the blog but the usual two daily posts maybe a bit too optimistic. This outfit is from last sunday where I hang out with my lovely family.

12 comments

 • Så inspirende outfit og alt for lækker blog! Håber din computer går i orden inden længe. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak, og ja, he he, mange tak ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvom du siger outfittet ikke var “planlagt”, er det fanme stadig fedt sat sammen. Og elsker den sweat du har på!

  prayinparis.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hej Marie!
  Ikke noget specifikt til dette indlæg, men jeg ville bare lige rose dig. Jeg sidder altid og tjekker folks kommentarer og hvad bloggere svarer og hold kæft hvor skal du have ros for hvor pænt du svarer og hvor mange du svarer! Du svarer alle, eller i hvert fald mange, og også selvom det ‘bare’ er fordi de har skrevet du ser godt ud. Kan huske du blev kritiseret enormt meget på er tidspunkt fordi folk følte du ikke svarede eller andet, så nu følte jeg at du fortjente ros for at have lyttet og nu svarer alle.
  Og forresten, hvor er du smuk i virkeligheden! Så dig på Østerbro for nogle uger siden i en butik, og så dig ind igennem en dør. Genkendte dig på dine Chanel sneaks blandt andet og så stod du foran et spejl så jeg kunne se at det var dig. Desværre var jeg på vej til lægen, jeg ærger mig sådan over jeg ikke sagde hej!
  Håber du har en fortsat god aften og husk nu at nyde alt!
  Hilsen Josefine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Kæreste, KÆRESTE Josefine!
   Tusind tak skal du have! Jeg har netop gjort mig ekstrem umage, så mine læsere ikke skulle få indtrykket af, at jeg var arrogant – for det er jeg langt fra. Hvor er det dog bare en dejlig ros at få. Og tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Advarsel: et måske lidt irriterende spørgsmål..

  Jeg sad forleden og så på dine indlæg for et par år tilbage.. Jeg kunne lade være med at bemærke din naturlige skønhed, da du havde langt naturligt farvet hår.. Overvejer du aldrig, gå tilbage til det naturlige?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det har jeg aldrig haft, det var extensions :-) Nej, kunne hverken finde på at gå tilbage til extensions eller min egen farve, elsker det hvide hår med pandehår!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er glad for at du var begejstret for Skammerens Datter. Skal selv se både 1 og 2 om en månedstid :-) Glæder mig så meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Forståeligt! Den var så god, glæææd dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • wao helt mærkeligt at se dig i noget så casual! :) men du ser selfølgelig fin ud som altid ! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM TO WEAR