TODAY I WANNA WEAR

AROUND VIENNA

peeeels123 5 4
AFFILIATE: ISABEL MARANT ETOILE SKIRT (similar here) // MCQ BY ALEXANDER MCQUEEN SWEATSHIRT // CELINE SLIPPERS (similar here) // CHANEL 2.55 REISSUE BAG // YVES SAINT LAURENT FUR (similar here) // CELINE SUNGLASSES // JANE KØNIG X VILDE KANINER RING
Pictures by Sophus Ritto, retouch by me

Er det ikke første gang, I reelt set ser denne lækre pelsfrakke i brug her på bloggen? Jeg købte den egentlig i sommers, men har selvfølgelig ikke kunne anvende den før nu. Vejret her i Wien er dog så smukt, mildt og klart disse dage. Jeg kom herned torsdag aften, og skal være her til i morgen tidlig. Jeg har lokket Sophus til at kreere jer en guide over Wien, i tilfælde af, at nogen af jer skulle afsted.

Isn’t it the first time I show you this fur coat in action here on the blog? I think it is. I bought it this summer but the weather hasn’t been cold enough to wear it until now. I am in Vienna right now to visit Sophus (once again) and he has promised to make you a Vienna guide soon! Sounds good, huh’?

26 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY I WANNA WEAR