GOOD-PRICE FAVORITES

WHAT IS INSPIRATION?

Untitled-1

.
Hvad er inspiration egentlig? Er inspiration en person, et brand, et outfit, et sted, en følelse eller en stemning? Jeg bliver ofte spurgt, hvad der inspirerer mig, og hver eneste gang bliver jeg mundlam. For jeg kan ikke sætte fingeren på det. Inspiration handler for mig om åbenhed, og hvordan man opfatter sine omgivelser. Derfor kan meget udtryksfulde ting i virkeligheden inspirere mig lige så meget som følelsesdøde ting. Når det kommer til mode, inspireres jeg på alle parametre. Den smartklædte kvinde kan inspirere mig lige så meget som mindre håndgribelige ting som f.eks. kunst eller natur. Alle ovenstående billeder understreger, hvad inspiration er for mig.

What is inspiration? I often get that question asked. But inspiration is so much more than just a word. It’s a feeling. A way of viewing the world. I get my fashion inspiration from a lot of things and places and I could never just place the word in one category.

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOOD-PRICE FAVORITES